Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce se ceartă surorile Spears. Britney Spears și-a cerut scuze surorii sale printr-un mod inedit

De ce se ceartă surorile Spears. Britney Spears și-a cerut scuze surorii sale printr-un mod inedit
5

de Andra Stana,

Jamie Lynn Spears pretinde că ar fi primit scuze din partea lui Britney Spears. Starul din „Zoey 101” a oferit detalii despre un mesaj trimis de sora ei mai mare, relatează Pagesix.com. Toate amănuntele se regăsesc în volumul de memorii „Things I Should Have Said”.

„Într-un text recent de la sora mea, ea a spus: „Știu că nu este vina ta și îmi pare rău că am fost atât de supărată pe tine. Deși sunt sora ta mai mare, am nevoie de tine mai mult decât ai nevoie de mine”, scrie fosta vedetă din „Zoey 101” în „Things I Should Have Said”.

Reprezentantul lui Britney nu a răspuns când Page Six l-a contactat pentru a confirma autenticitatea mesajului.

În memoriile scrise de Jamie Lynn Spears, aceasta descrie comportamentul surorii ei mai mari drept „paranoic” și uneori „eratic”. La rândul ei, Britney Spears a contestat amintirile surorii ei: „Ea nu a fost niciodată lângă mine acum 15 ani. De ce vorbește despre asta dacă nu vrea să vândă o carte pe seama mea?”.

De ce s-au certat surorile Spears

Familie ist doch das Wichtigste: Britney Spears geniesst die Zeit nach der Trennung von ihrem Verlobten mit ihren Soehnen, ihrer Schwester Jamie Lynn und ihrer Nichte // Family is so important: Britney Spears enjoys her freetime, after the breakup from herIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Surorile Spears au fost în conflict ani de zile, deoarece Britney (40 de ani) a simțit că Jamie Lynn (30 de ani) nu a fost alături de ea în timpul bătăliei ei pentru a scăpa de sub tutela impusă de tatăl lor.

Deși nu este clar când ar fi trimis vedeta pop presupusa scrisoare în care își cerea iertare, actrița a inclus-o în capitolul cărții sale care detaliază înfățișarea din instanță din iunie 2021. Atunci, Britney a spus că familia ei „ar trebui să fie în închisoare” pentru că a beneficiat de pe urma tutelei timp de aproape 14 ani.

„Mă rog ca într-o zi ea să împărtășească aceste cuvinte cu lumea întreagă”, scrie Jamie Lynn despre pretinsele scuze ale lui Britney. „Nu am niciun control asupra lucrurilor scrise de mass-media și nu pot fi făcută responsabilă pentru ceva asupra căruia nu am absolut niciun control.”

Reacția lui Britney Spears atunci când sora ei și-a promovat cartea la televizor

În timp ce susorile Spears se pare că au reușit să se împace, ieșirea de la tipar a cărții „Things I Should Have Said” a redeschis răni mai vechi.

O sursă a declarat în exclusivitate pentru Page Six, săptămâna trecută, că Britney „își dădea ochii peste cap” pentru că Jamie Lynn vorbea despre ruptura lor în timpul interviurilor TV care promovau cartea ei de memorii.

Britney, care a încetat să o urmărească pe Jamie Lynn pe Instagram la începutul acestei luni, a încercat să pună capăt certei lor scriind sâmbătă pe Twitter:

„Hai! Ar trebui să ne sprijinim una pe cealaltă… dar ceea ce spui mă derutează cu adevărat!!! Tot ce știu este că te iubesc necondiționat!!! Așa că mergi mai departe și spune tot ce vrei… este de prost gust pentru o familie să se lupte public așa!!!”

Jamie Lynn, la rândul ei, a susținut că „a încercat de multe ori” să-și rezolve diferențele în privat, scriind pe Instagram: „Este jenant și trebuie să înceteze”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton