Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jamie, sora cea mică a lui Britney Spears, adevărul dur despre sănătatea ei mentală: „Am fost nevoită să mă prefac…”

Jamie, sora cea mică a lui Britney Spears, adevărul dur despre sănătatea ei mentală: „Am fost nevoită să mă prefac...”
5

de Andra Stana,

Jamie Lynn, sora mai mică a celebrei Britney Spears, a vorbit recent despre sănătatea ei mentală. A scris despre acest subiect într-o carte pe care a început să o scrie în urmă cu câțiva ani. Proiectul a apărut la scurt timp după ce fiica ei a fost la un pas să se înece, în urma unui accident.

Jamie Lynn Spears, despre problemele avute în ultimii ani

„Am fost nevoită  să pretind că sunt perfectă!”, a mărturisit Jamie Lynn Spears, care a precizat că a terminat de scris cartea despre sănătatea mentală începută în 2017, când Maddie, fiica ei, era să se înece după ce a căzut de pe un ATV, scrie profm.ro.

”Am avut sentimentul puternic că trebuie să-mi împărtășesc povestea, însă a fost nevoită să lucrez mult cu mine și să mă vindec înainte de a împărtăși adevărul într-un mod potrivit.”, a scris pe Instagram sora lui Britney Spears.

”Toată viața am crezut că trebuie săp mă prefac că sunt perfectă, chiar și atunci când nu eram, însă acum am decis să vorbesc despre sănătatea mea mentală, pentru că acest proces m-a provocată să fiu sinceră, deși a fost dureros și a trebuit să înfrunt multe sentimente, pe care în mod normal le-aș fi ignorat.”, a mai precizat ea.

Cartea lui Jamie Lynn Spears cuprinde și alte detalii din viața acesteia. Potrivit sursei citate, în volum vor fi descrise provocările pe care a fost nevoită să le înfrunte din cauza faptului că s-a născut într-o familie celebră. De asemenea, va fi prezent și alt subiect sensibil: a devenit mamă pe când era doar o adolescentă.

Jamie are o fiică de 13 ani, Maddie, din relația cu Casey Aldridge. De asemenea, mai are o fiică pe nume Ivey Joan, de trei ani, din căsnicia cu Jamie Watson.

Jamie Spears s-a îndepărtat de familie în cazul tutelei starului

În urmă cu câteva luni, Jamie Lynn Spears, sora mai mică a cântăreţei Britney Spears, s-a distanţat de familie în cazul controversatei tutele sub care se află starul. Cu ajutorul unor postări pe Instagram, ea a spus că o interesează doar ca ea să fie fericită.

Lynn Spears, pe care o puteți vedea în „Sweet Magnolias” (Netflix), a explicat de ce nu a abordat acest subiect până acum. Ea a spus că este mândră că sora ei a putut să se exprime legat de această problemă. Ea ar fi sfătuit-o în urmă cu mai mulţi ani să ceară o nouă asistenţă legat de tutelă.

Actriţa a subliniat că nu s-a folosit vreodată de sora ei mai mare pentru celebritate sau bani şi s-a distanţat de restul familiei, scrie News.ro. 

Ea nu a spus nimic până acum pentru că a aşteptat ca sora ei să poată vorbi pentru sine şi să spună ce simte că trebuie să spună public. „Acum că a fost foarte clară şi a spus ce avea nevoie să spună, simt că pot să o urmez şi să spun ce simt că trebuie să spun”.

Jamie, sora cea mică a lui Britney Spears, adevărul dur despre sănătatea ei mentală (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton