Homepage  / Vedete străine

Jane Fonda a strălucit la premiera filmului „Book Club: The Next Chapter”

Jane Fonda a strălucit la premiera filmului „Book Club: The Next Chapter”
8

de Roxana Mirea,

Patru legende de la Hollywood au arătat incredibil luni seară, la New York. Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen și Candice Bergen s-au reunit pentru premiera filmului „Book Club: The Next Chapter” / „Clubul femeilor dezlănțuite 2”. Fonda, în vârstă de 85 de ani, a uimit într-un costum negru strălucitor.

Jane Fonda, alături de colegele sale la premiera „Book Club: The Next Chapter”

Keaton, în vârstă de 77 de ani, a abordat stilul ei caracteristic, cu o pălărie cu boruri plate, o rochie cu dungi și un guler negru.

Diane Keaton, la premiera filmului Book Club: The Next Chapter

Steenburgen, în vârstă de 70 de ani, a arătat superb în rochia ei vibrantă. Ea a venit alături de soțul ei, Ted Danson, în vârstă de 75 de ani.

‘Book Club The Next Chapter’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Iar Bergen, în vârstă de 76 de ani, a fost elegantă în sacoul de culoarea norilor, pantaloni negri și cercei albastru regal, potrivit Daily Mail.

Candice Bergen, la premiera filmului Book Club: The Next Chapter

Filmul Book Club: The Next Chapter are premiera pe 12 mai 2023 în cinematografe și este o continuare a filmului de succes din 2018, „Book Club”. Filmul original le prezintă pe cele patru vedete în timp ce citesc cartea „Fifty Shades of Grey”. Primul film a fost un succes surpriză la box office, cu încasări de 104 milioane de dolari la un buget de 14 milioane de dolari.

‘Book Club The Next Chapter’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Don Johnson, în vârstă de 73 de ani, care joacă rolul iubitului lui Jane Fonda în film, a fost și el prezent la premiera din New York și a arătat elegant în costumul său albastru închis.

Don Johnson, la premiera filmului Book Club: The Next Chapter

În timpul turneului de presă pentru promovarea filmului, Jane a declarat într-un interviu că este „mai fericită” ca niciodată. Vedeta a vorbit pentru revista People despre experiența îmbătrânirii și despre cum a înfruntat adversitățile din viața ei. „Au fost tragedii și lucruri grele în viața mea. Dar nu am cedat niciodată în fața lor. Am fost rezistentă toată viața mea”, a declarat ea pentru publicație.

Despre înaintarea în vârstă a spus că: „Se întâmplă un lucru rău și te gândești: „Ei bine, asta s-a mai întâmplat și înainte și sunt bine. O să trec peste asta”. Știi ce este important. Am petrecut mult timp ca o canoe fără vâslă, fiind purtată de curent. Pe măsură ce am îmbătrânit, am învățat că voi pune o vâslă în apă și voi cârmui.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton