Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jane Fonda, despre lupta ei cu cancerul. Ce face actrița de 84 de ani după ședințele de chimioterapie

Jane Fonda, despre lupta ei cu cancerul. Ce face actrița de 84 de ani după ședințele de chimioterapie
8

de Andra Stana,

Jane Fonda a anunțat în septembrie că a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin. Actrița în vârstă de 84 de ani a ajuns deja „la jumătatea” ședințelor de chimioterapie. Ce spune despre tratament și ce planuri are pentru ziua ei de naștere vedeta din „Grace și Frankie” („Grace and Frankie”) de pe Netflix.

Cum se simte Jane Fonda la jumătatea tratamentului împotriva cancerului

După ce a trecut de jumătatea curelor de chimioterapie recomandate de medici, Jane Fonda recunoaște că tratamentul a fost „mai ușor decât multe alte” opțiuni.

„Nu-mi pierd părul. Nu mi-e greață. Săptămâna în care fac chimioterapia este grea, dar după aceea mă simt bine. Mă simt foarte puternică”, a declarat Jane Fonda, citată de People.com.

Jane Fonda, despre lupta ei cu cancerul. Ce face actrița de 84 de ani după ședințele de chimioterapieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Jane Fonda, activă chiar și după ședințele de chimioterapie

În ultima perioadă, vedeta din „Grace and Frankie” a găsit timp chiar și pentru a face sport în zilele de tratament.

„Am trăit o viață bună. Am trăit o viață productivă. Iar moartea face parte din viață. Sper că pot fi un exemplu pentru tineri, astfel încât să nu le fie frică să îmbătrânească. Dar trebuie doar să ai grijă de tine însuți, ceea ce fac și acum. Chiar și în zilele în care fac chimioterapie, tot fac un antrenament. Este lent și nu mai este ceea ce era înainte, dar totuși, mă mișc și mă mențin puternică.”, a declarat actrița.

Jane Fonda va împlini 85 de ani pe 21 decembrie. Activista și câștigătoarea premiului Oscar a declarat recent că se simte „foarte puternică” înainte de a-și sărbători ziua de naștere în avans, joi, în Atlanta, cu o festivitate care a strâns peste 1 milion de dolari pentru Georgia Campaign for Adolescent Power & Potential (GCAPP), organizația pentru prevenirea sarcinii în rândul adolescenților și pentru sănătatea adolescenților pe care a fondat-o în 1995.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton