Homepage  / Vedete străine

Jane Fonda și Lily Tomlin ne propun două noi comedii, care se lansează la începutul anului viitor: „80 for Brady” și „Moving On”

Jane Fonda și Lily Tomlin ne propun două noi comedii, care se lansează la începutul anului viitor: „80 for Brady” și „Moving On”

de Andreea Hentea,

După ce au jucat în cele 94 de episoade (cuprinse în șapte sezoane) ale amuzantului serial „Grace și Frankie”, difuzat de Netflix, celebrele Jane Fonda și Lily Tomlin, prietene și în afara scenei și ecranului, joacă împreună în două comedii, „80 for Brady” și „Moving On”, care se vor lansa la începutul anului viitor, scrie collider.com.

Prezentat în septembrie la Festivalul internațional de film de la Toronto, filmul scris și regizat de Paul Weitz („Totul despre băieți” / „About a Boy”), care va fi și producător, are în centru două prietene vechi care se revăd la înmormântarea unei bune prietene.

Ele pun rapid la cale un plan prin care hotărăsc să se răzbune împreună pe soțul văduv al acesteia, care le-a dezamăgit pe amândouă cu zeci de ani în urmă. Între timp, una dintre femei are prilejul însă să-și reîntâlnească un fost iubit și începe să se întrebe dacă nu cumva liniștea sufletească și împăcarea cu trecutul ar fi o soluție mult mai înțeleaptă decât răzbunarea.

Caracterizat ca o „comedie originală, plină de umor și de căldură”, filmul are și alte vedete în distribuție. Alături de Jane Fonda și Lily Tomlin, în „Moving On” vom vedea nume ca Malcolm McDowell – în rolul văduvului și Richard Roundtree – în rolul fostului iubit al personajului jucat de Jane Fonda.

JANE FONDA

Studiourile Roadside Attractions tocmai au confirmat că lansarea în cinematografe va avea loc pe 17 martie 2023. Criticii au lăudat deja interpretările lui Jane Fonda și Lily Tomlin, a căror energie și creativitate sunt departe de a se epuiza, în ciuda vârstei, a problemelor de sănătate și a faptului că abia au încheiat, în această primăvară, lucrul solicitant la apreciatul serial „Grace și Frankie”.

O dată cu știrea datei de lansare a filmului, Howard Cohen, co-președintele studiourilor Roadside Attractions, a declarat: „Nu am putut rezista acestei comedii inteligente cu îndrăgitele Jane și Lily făcând pe ecran o pereche cum nu ați mai văzut. Sunt cele mai bune prietene și au interpretări intense, care rezonează cu viețile amândurora. Filmul este pe mâini bune la Roadside și abia aștept ca spectatorii să vadă cât de minunate și de speciale sunt Jane și Lily în el”.

LILY TOMLIN

Vedetele ne mai pregătesc o comedie

Cele două experimentate și foarte iubite actrițe vor avea și o altă premieră, chiar înainte de acest nou „Moving On”. Pe 3 februarie 2023 se va lansa comedia „80 for Brady”, plasată în lumea sportului, în care Jane Fonda și Lily Tomlin joacă alături de alte veterane ale ecranului, de asemenea în mare formă: Rita Moreno și Sally Field.

Cele patru interpretează un grup de prietene al căror scop ambițios este să meargă la Super Bowl și să-l cunoască pe superstarul Ligii naționale de fotbal Tom Brady. Alături de cele patru vedete îi vom vedea pe Harry Hamlin, Sally Kirkland, dar și pe vedeta NFL Tom Brady, care își joacă propriul rol.

Până la premieră, puteți vedea mai jos trailerul filmului:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton