Homepage  / Articole

Janet Jackson, mai slabă și cu un iubit multimilionar!

Janet Jackson, mai slabă și cu un iubit multimilionar!

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa de 46 de ani a vorbit recent despre cum a ajuns din nou la silueta visată, după ce fusese surprinsă în repetate rânduri de presă într-o formă nu foarte flatantă, dezvăluind că nu se cântăreşte niciodată şi nu se poate abţine de la merele cu caramel, mâncarea ei favorită.

Ce a lăsat însă în umbră a fost faptul că a avut și o motivație pentru a slăbi atât de mult (aproximativ 14 kilograme).

Janet Jackson trăiește o poveste de iubire alături de un multimilionar originar din Qatar, cu care se va și căsători la sfârșitul verii.

„Janet și Wissam au plănuit deja de ceva vreme nunta, dar ea visa să poarte rochia perfectă de mireasă”, a spus o sursă citată de National Enquirer.

Deși și-ar fi dorit să aibă propriii săi copii, artista a decis că e prea riscant să rămână însărcinată la vârsta ei, iar astfel, nepoții ei se vor bucura pe viitor de toată atenția ei.

Janet Jackson și Wissam Al Mana se ocupă acum de procedurile legale care le vor da dreptul de a-i crește pe copiii regretatului Michael Jackson, fratele artistei. Prince (15 ani), Paris (14) și Blanket (10) vor trece în custodia mătușii lor în momentul în care bunica Katherine nu va mai fi în stare să le poarte de grijă.

Ce schimbare! Uite cum arăta Janet Jackson înainte să țină dieta Nutrisystem, a cărei purtătoare de cuvânt a devenit recent.

[imagebrowser id=745]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton