Homepage  / Știri

January Jones s-a despărţit de Jason Sudeikis

January Jones s-a despărţit de Jason Sudeikis

de Redactia Tvmania

Actriţa americană (32 de ani) şi-a luat adio de la colegul ei de breaslă, cu care era împreună din luna iulie, deoarece a găsit relaţia la distanţă prea dificilă, potrivit People.com.

Cum Jones, care o joacă pe Betty Draper în serialul „Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue”, munceşte în Los Angeles, iar Sudeikis, starul emisiunii „Saturday Night Live”, merge la job de partea cealaltă a Americii, la New York, distanţa începuse să devină insuportabilă, spun prietenii acesteia.

„S-au tot împăcat şi despărţit în ultimele luni, iar chestia la distanţă i-a pus capac până la urmă. Dar s-ar putea împăca. Pur şi simplu le-a fost greu din cauza distanţei”, a dezvăluit un apropiat.

În trecut, tabloidele americane au scris despre faptul că prietenii lui Sudeikis n-au fost prea impresionaţi de blonda sa iubită, fiind dezamăgiţi că era diferită de alte prietene de-ale acestuia, toate „inteligente şi amuzante”.

„Prietenii lui nu înţeleg de ce e cu ea. O fac toantă pe la spatele lui. Ea nu le înţelege glumele”, a afirmat, recent, o sursă.

January Jones a mai avut o relaţie de trei ani cu Ashton Kutcher, între 1998 şi 2001, şi spunea în vară că ar vrea să iasă cu un “bărbat adevărat”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton