Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jared Leto, transformare totală pentru cel mai nou rol al său. Cum arată starul în posterul „House of Gucci”

Jared Leto, transformare totală pentru cel mai nou rol al său. Cum arată starul în posterul „House of Gucci”
6

de Redactia Tvmania

Pelicula „House of Gucci”, în regia lui Ridley Scott, va avea premiera în cinematografele din Statele Unite în luna noiembrie, anul acesta, iar studiourile MGM au lansat primul trailer oficial al filmului în care apar Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Al Pacino, Salma Hayek, precum și câteva postere cu principalii actori, scrie yahoo.com.

Într-un dintre cele mai așteptate pelicule ale lui 2021, Jared Leto, un alt nume mare al cinematografiei pe care îl regăsim în distribuție, are parte de o transformare remarcabilă.

postere oficiale House of Gucci 2021 (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În „House of Gucci”, Leto joacă rolul lui Paolo Gucci, cel care în anii 80 a încercat să capitalizeze pe faima familiei Gucci prin lansarea ținutei Gucci Plus pe cont propriu. Decizia acestuia, scrie urban.ro, a dus la apariția unor tensiuni enorme în cadrul familiei.

 „House of Gucci” este produs de studiourile MGM și de Scott Free Productions, compania veteranului regizor Ridley Scott (83 de ani). 

Acțiunea filmului este plasată în jurul asasinării lui Maurizio Gucci (Adam Driver), nepotul legendarului creator de modă Guccio Gucci. În 1995, când a fost omorât de un asasin plătit de fosta sa soție, Patrizia Reggiani (Lady Gaga), Maurizio Gucci era președintele casei de modă înființate de bunicul său. Pentru fapta sa, Patrizia Reggiani a fost arestată în 1997 și condamnată, în 1998, la 29 de ani de închisoare, din care a executat optsprezece, fiind eliberată în 2016. 

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton