Homepage  / Netflix

Jason Bateman și Jude Law vor juca în serialul Netflix „Black Rabbit”

Jason Bateman și Jude Law vor juca în serialul Netflix „Black Rabbit”

de Andreea Hentea,

Jason Bateman și Jude Law fac echipă în noul proiect al platformei Netflix, „Black Rabbit”. Cei doi actori vor juca rolurile principale, vor fi producători executivi, iar Jason Bateman va semna și regia acestui viitor serial dramatic, scrie deadline.com.

Jason Bateman, recompensat cu un Emmy în 2019 și nominalizat la alte câteva, inclusiv anul acesta, pentru rolul din serialul Netflix „Ozark”, printre regizorii căruia s-a numărat timp de nouă episoade, va colabora la serialul „Black Rabbit” cu scenariștii Zach Baylin și Kate Susman, dar subiectul este încă păstrat secret.

Dacă proiectul „Black Rabbit” va merge înainte conform estimărilor, va marca prima colaborare între Jason Bateman, vedeta celebrelor seriale „Situație de criză” / „Arrested Development” și „Ozark” și Jude Law, pe care l-am revăzut recent în rolul profesorului Albus Dumbledore din franciza de succes „Animale fantastice”.

Jason Bateman e pe val după „Ozark”

Jason Bateman are, de altfel, o perioadă solicitantă. El filmează în prezent la thrillerul „Carry-On”, regizat de Jaume Collet-Serra („Black Adam”), în care îl vom vedea la anul, alături de Taron Egerton, Logan Marshall-Green și Sofia Carson. Filmul are în centru un tânăr agent angajat la aeroport, care este șantajat pentru a trece prin filtrele de securitate un pachet suspect și a-l scoate din țară în ziua de Crăciun.

Bateman a terminat deja filmările la pelicula (deocamdată fără titlu) regizată de Ben Affleck, în care acesta va și juca rolul co-fondatorului Nike, Phil Knight, care depune eforturi susținute și îndelungate de a semna contractul cu Michael Jordan, la mijlocul anilor ’80. Alături de Ben Affleck și Jason Bateman, în film mai joacă Matt Damon, Viola Davis, Marlon Wayans și Chris Tucker. Jason Bateman va juca, de asemenea, în comedia de acțiune „Clue”, cu Ryan Reynolds.

Ca producător, el se va regăsi pe genericul comediei romantice „Your Place or Mine”, cu Reese Witherspoon, Ashton Kutcher și Steve Zahn, pe care o vom vedea la anul și al unui thriller intitulat „The Girls I’ve Been”, cu Millie Bobby Brown.

Jude Law va fi căpitanul Hook, Henric al VIII-lea și, din nou, dr. Watson

Jude Law a încheiat filmările la comedia de aventuri „Peter Pan & Wendy”, în care îl vom vedea la anul, în rolul căpitanului Hook. De asemenea, îndrăgitul actor a jucat rolul regelui Henric al VIII-lea în drama istorică „Firebrand” (la care s-au încheiat deja filmările), alături de Alicia Vikander, Eddie Marsan, Erin Doherty și Sam Riley.

Jude Law filmează în prezent la serialul Disney Plus „Star Wars: Skeleton Crew”, care va fi difuzat în 2023 și care are în centru un grup de copii de zece ani care se rătăcesc în universul Star Wars. Actorul se pregătește, de asemenea, să reia rolul celebrului doctor Watson în „Sherlock Holmes 3”, îndelung amânata continuare a celebrei francize inspirate de cărțile lui Arthur Conan Doyle, în care va juca din nou alături de Robert Downey Jr., Jared Harris și Eddie Marsan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton