Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jason Derulo și iubita sa, Jena Frumes, au devenit părinți. Ce nume au ales pentru primul copil

Jason Derulo și iubita sa, Jena Frumes, au devenit părinți. Ce nume au ales pentru primul copil

de Redactia Tvmania

Artistul Jason Derulo și iubita lui, Jena Frumes, model și influencer, au anunțat pe rețelele lor de socializare cel mai important eveniment din viața lor! 

Aceștia au anunțat abia marți venirea pe lume a băiețelului lor, care s-a născut pe 8 Mai. Derulo a postat un videoclip emoționant în care ne arată drumul lor spre spital, dar și momentul în care își ia copilul în brațe. “Cea mai fericită zi din viața mea când ne aducem băiețelul acasă. Este așa norocos că are o mamă eroină, puternică și grijulie.”

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Jason Derulo (@jasonderulo)


 

În doar câteva ore postarea artistului a strâns peste un milion de vizualizări, dar și mii de felicitări de la fani! Și iubita lui, Jena, a postat în aceeași zi câteva poze din ultima săptămână. Jason Derulo a fost prezent și în salonul ei, fiecare având propriul pat. Ea a spus că baiețelul este sănătos și a mărturisit că viața ei are mai mult sens acum și că este recunoscătoare.

“Niciodată nu am știut că el este tot ceea ce aveam nevoie.” 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de JENA (@jenafrumes)

Ce nume va purta primul copil al lui Jason Derulo

Conform People, Derulo își dorea foarte mult ca cineva să-i ducă numele mai departe. “Consider că am făcut multe lucruri în viața mea, corect? Am reușit să realizez multe, iar în acest punct al vieții mele mă întreb ‘Ok, cu cine împărtășesc asta?’. Nu există bărbați care să ducă numele meu mai departe. Fratele meu a avut numai fete, sora mea la fel, deci nu va mai exista niciun Derulo, a trebuit să fac asta pentru că cineva trebuie să-mi poarte numele.”

Tot din postarea iubitei lui aflăm că pe băiețel îl cheamă Jason King Derulo, astfel copilul va purta numele întreg al tatălui său.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut la o sală de fitness, cu puțin înainte să înceapă pandemia, conform Page Six. Jason a văzut-o pe Jena făcându-și exercițiile și s-a dus să o invite în oraș.

 

articol scris de Andra – Emilia Roșculeț

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton