Homepage  / Vedete străine

Jason Momoa, despre personajul lui din serialul „See”. De unde s-a inspirat pentru a-l crea pe Baba

Jason Momoa, despre personajul lui din serialul „See”. De unde s-a inspirat pentru a-l crea pe Baba
6

de Roxana Mirea,

Jason Momoa este foarte încântat de rolul său din serialul „See”. Într-un interviu pentru People la premiera sezonului final al serialului, care a avut loc marți, starul din „Aquaman” a vorbit despre personajul său, Baba Voss din îndrăgitul serial Apple TV+.

Jason Momoa, despre persoanjul lui din „See”

Acțiunea din serialul „See” se petrece la sute de ani după ce omenirea și-a pierdut capacitatea de a vedea. Baba, un războinic și liderul tribului Alkenny, este responsabil de protejarea copiilor săi – care s-au născut cu abilitatea mitică de a vedea – de cei care doresc să îi distrugă.

Provocarea cu adevărat mare este să ne luăm rămas bun de la serial„, spune Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, pentru People despre personajul său. „Îmi place foarte mult să-l joc pe Baba, așa că muncești din greu pentru a ajunge unde ești în carieră, iar apoi primești în dar un personaj grozav, după care trebuie să-ți iei la revedere de la el.”

Îți faci treaba bine și apoi trebuie să-ți iei rămas bun de la personajul tău”, continuă el. „A fost un serial foarte distractiv. Sper ca le va plăcea tuturor. A fost frumos să putem încheia povestea în acest fel, în loc să fie ceva care să se termine pur și simplu.”

jason momoaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De unde se inspiră Jason Momoa pentru a-l crea pe Baba

Sezonul 3 are loc la aproape un an de când Voss l-a învins pe fratele său nemesis Edo și și-a luat rămas-bun de la familia sa pentru a trăi în pădure.

Dar când un om de știință Trivantian dezvoltă o nouă și devastatoare formă de armament cu vedere care amenință viitorul omenirii, Baba se întoarce la Paya pentru a-și proteja tribul încă o dată„, se arată într-un rezumat de pe Apple TV+.

Când a vorbit despre natura rolului său de tată protector și lider, Momoa a declarat că inspirația din spatele personajului său vine „din propria mea minte”.

Este doar ceea ce aș vrea să fac, ceea ce aș vrea să fac dacă aș fi în această lume, să îmi protejez copiii”, spune el. „Este doar în aceste perimetre și aceste reguli ale lumii în care joc”.

Pe lângă Jason Momoa, seria plină de acțiune îi mai are în distribuție pe Hera Hilmer, Sylvia Hoeks, Christian Camargo, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Michael Raymond-James, David Hewlett, Eden Epstein și Trieste Kelly Dunn, printre alții.

Sezonul 3 din „See” este disponibil pentru streaming pe Apple TV+ de vineri, 26 august.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton