Homepage  / Vedete străine

Jason Momoa, fără inhibiții la pescuit! Actorul a purtat doar o bucată de material înfășurată în zona intimă

Jason Momoa, fără inhibiții la pescuit! Actorul a purtat doar o bucată de material înfășurată în zona intimă
8

de Cătălina Matei,

În timpul unei partide de pescuit alături de câțiva prieteni, actorul din „Aquaman” a ales să poarte pe barcă un slip mai aparte. Jason Momoa a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii și un video în care apare purtând doar o bucată de material înfășurată în zona intimă, un model ce aduce mai degrabă aminte de costumația sa din „Conan”.

Jason Momoa este unul dintre cei mai sexy actori la Hollywood, iar el știe perfect cum să se folosească de acest avantaj. Chiar și când se află la o partidă de pescuit, pe o barcă, alături de prietenii săi. Actorul din „Aquaman” a ales o ținută extrem de sumară, s-a filmat în timp ce pescuia și a urcat clipul pe rețelele sociale, spre deliciul fanelor sale.

Mai precis, Jason Momoa (43 de ani) a avut parte de un moment a la Marilyn Monroe când vântul s-a întețit și aproape i-a aruncat slipul de pe corp și i-a dezvelit posteriorul. Fix în acel timp actorul prindea un pește uriaș și chiar a avut nevoie de ajutorul prietenului său pentru a aduce captura în barcă.

Bineînțeles, postarea a strâns sute de mii de aprecieri și zeci de comentarii. Printre ele… „Da, știu că și voi ați dat zoom”, „Jason, ce e cu bikini-ul ăla pe tine?”, „Chiar se uită cineva la pește?!”, „Nu o să mă mai plâng de vânt niciodată!”.

Jason Momoa a renunțat la plete

Cu ceva timp în urmă,  actorul în vârstă de 43 de ani s-a tuns periuță. Schimbarea radicală a lui Jason este motivată de spiritul ecologist al acestuia. Este o inițiativă de semnalare a problemei folosirii plasticului de unică folosință, care afectează întreaga planetă.

Jason Momoa s-a filmat în timpul tunsorii și a publicat video-ul pe rețelele de socializare, uimindu-și de-a dreptul fanii, care nu se așteptau ca actorul să renunțe vreodată la părul lung, care făcea deja parte din imaginea sa.

De altfel, Momoa nu este la prima transformare de look de dragul ecologiei. În aprilie 2019, la începutul pandemiei, a renunțat complet la barbă.

În timpul unei apariții televizate la emisiunea lui Ellen DeGeneres, Jason Momoa a dezvăluit la scurt timp că și-a ras barba nu pentru un rol, ci pentru a da naștere unor conversații despre deșeurile din plastic.

Am vrut doar sa fac o campanie de conștientizare. Acum că sunt Aquaman, am o mulțime de fani copii, pentru care m-am transformat într-un exemplu. Simt că trebuie să fac ceva. Vreau să salvez planeta de materiale plastice de unică folosință. Sunt 500 de miliarde de sticle pe an pe care nu le reciclăm”, a declarat Momoa la acel moment.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton