Homepage  / Vedete străine

Jason Momoa, fără plete! De ce a renunțat actorul la podoaba capilară

Jason Momoa, fără plete! De ce a renunțat actorul la podoaba capilară
6

de Cătălina Matei,

Dincolo de statura sa atletică, Jason Momoa este unul dintre actorii de la Hollywood al cărui look a devenit deja o emblemă: plete răsfirate și barbă. Însă actorul din „Aquaman” a decis să scurteze radical lungimea părului. Care este motivul?

Jason Momoa, schimbare de look radicală

Deși am putea crede ușor că ar fi vorba despre vreun nou rol într-un film de acțiune, Jason Momoa nu și-a schimbat look-ul de dragul actoriei. Actorul în vârstă de 43 de ani s-a tuns periuță și arată extrem de bine. Schimbarea radicală a lui Jason este motivată de spiritul ecologist al acestuia. Este o inițiativă de semnalare a problemei folosirii plasticului de unică folosință, care afectează întreaga planetă.

Jason Momoa s-a filmat în timpul tunsorii și a publicat video-ul pe rețelele de socializare, uimindu-și de-a dreptul fanii, care nu se așteptau ca actorul să renunțe vreodată la părul lung, care făcea deja parte din imaginea sa.

Pentru noi începuturi, să răspândim aloha. Să ne protejăm mai bine pământul și oceanele. Trebuie să eliminăm plasticul de unică folosință din viețile noastre și din mările noastre. Sticlele de plastic, pungile de plastic, ambalajele, ustensilele, toate. Să ne bucurăm împreună de ‘āina noastră, aloha j„,  a scris actorul în dreptul videoclipul postat pe Instagram.

De altfel, Momoa nu este la prima transformare de look de dragul ecologiei. În aprilie 2019, la începutul pandemiei, a renunțat complet la barbă.

În timpul unei apariții televizate la emisiunea lui Ellen DeGeneres, Jason Momoa a dezvăluit la scurt timp că și-a ras barba nu pentru un rol, ci pentru a da naștere unor conversații despre deșeurile din plastic.

Am vrut doar sa fac o campanie de conștientizare. Acum că sunt Aquaman, am o mulțime de fani copii, pentru care m-am transformat într-un exemplu. Simt că trebuie să fac ceva. Vreau să salvez planeta de materiale plastice de unică folosință. Sunt 500 de miliarde de sticle pe an pe care nu le reciclăm”, a declarat Momoa la acel moment.

2022 United Nations Oceans Conference in LisbonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Jason Momoa luptă pentru protejarea oceanelor

Actorul din „Urzeala Tronurilor” a devenit protector al oceanelor și în viața reală. Înainte de conferința ONU pentru Oceane, care a avut loc în iunie la Lisabona, actorul a făcut un apel în ceea ce privește protejarea resurselor marine. Actorul a fost numit avocat al Programului Națiunilor Unite pentru viața din adâncuri.

În „Aquaman”, Jason Momoa interpretează un erou care se străduiește să protejeze adâncurile subacvatice de pe Terra. Acum, el a decis să ducă această luptă și în viața reală în contextul în care oceanele lumii au devenit tot mai ameninţate, potrivit digi24.ro.

Oceanul nostru este în pericol. Dacă suntem ambițioși, dăruiți și avem speranță, putem face o schimbare. Fără un ocean sănătos, planeta noastră, așa cum o știm, nu ar exista. Trebuie să încercăm să îndreptăm această greșeală față de copiii și nepoții noștri, din cauza iresponsabilității noastre, să avem grijă de viitor și să trăim din nou în armonie cu natura”, a declarat Jason Momoa în cadrul unui eveniment organizat pe o plajă din Portugalia înaintea Conferinţei ONU pentru Oceane.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton