Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jason Momoa, gest șocant la TV. Starul din „Aquaman” s-a dezbrăcat în direct. „Asta port în fiecare zi, tot timpul”

Jason Momoa, gest șocant la TV. Starul din „Aquaman” s-a dezbrăcat în direct. „Asta port în fiecare zi, tot timpul”
6

de Andra Stana,

Jason Momoa s-a numărat printre invitații serii la Jimmy Kimmel Live. În direct la TV, actorul a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta! S-a dezbrăcat și a făcut spectacol.

Jason Momoa pare să nu-și mai poată ține hainele pe el în ultima vreme. Starul din „Aquaman” i-a șocat recent pe fani prin faptul că s-a dezbrăcat în direct la televizor.

Momoa, în vârstă de 43 de ani, s-a dezbrăcat în mijlocul interviului acordat în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live. Momoa a rămas într-un costum tradițional malo hawaiian.

„De fapt, nici măcar nu-mi mai place să port haine”, i-a spus Momoa lui Kimmel, 54 de ani, făcând referire la o postare recentă de pe Instagram care a atras atenția.

„Asta port tot timpul”, a continuat actorul, explicând că a început să poarte acest articol de îmbrăcăminte asemănător lenjeriei de corp în timp ce filma serialul său Apple TV+, Chief of War.

Acesta a purtat ținuta în timp ce pescuia ton la mare adâncime luna trecută.

„Realizez un serial. Sunt regizor, producător și actor pentru acest serial Apple numit Chief of War și totul se petrece în anii 1780-1790 în Hawaii”, a spus el.

Jason Momoa, gest șocant la TV. Starul din „Aquaman” s-a dezbrăcat în direct. „Asta port în fiecare zi, tot timpul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Jason Momoa, fără inhibiții la pescuit

Jason Momoa este unul dintre cei mai sexy actori la Hollywood, iar el știe perfect cum să se folosească de acest avantaj. Chiar și când se află la o partidă de pescuit, pe o barcă, alături de prietenii săi. Actorul din „Aquaman” a ales o ținută extrem de sumară, s-a filmat în timp ce pescuia și a urcat clipul pe rețelele sociale, spre deliciul fanelor sale.

Mai precis, Jason Momoa (43 de ani) a avut parte de un moment a la Marilyn Monroe când vântul s-a întețit și aproape i-a aruncat slipul de pe corp și i-a dezvelit posteriorul. Fix în acel timp actorul prindea un pește uriaș și chiar a avut nevoie de ajutorul prietenului său pentru a aduce captura în barcă.

Bineînțeles, postarea a strâns sute de mii de aprecieri și zeci de comentarii. Printre ele… „Da, știu că și voi ați dat zoom”, „Jason, ce e cu bikini-ul ăla pe tine?”, „Chiar se uită cineva la pește?!”, „Nu o să mă mai plâng de vânt niciodată!”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton