Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jason Momoa, surprins pe motor, la plimbare cu iubita lui. Tânăra e cu 10 ani mai tânără decât starul din „Aquaman”

Jason Momoa, surprins pe motor, la plimbare cu iubita lui. Tânăra e cu 10 ani mai tânără decât starul din „Aquaman”

de Andra Stana,

Jason Momoa este îndrăgostit lulea. Starul de la Hollywood a fost fotografiat în timpul unei întâlniri romantice alături de o mai tânără colegă de breaslă. Cine este actrița care l-a ajutat pe Momoa să o uite definitiv pe Lisa Bonet.

Jason Momoa și Eiza González sunt din nou împreună. Starul din „Aquaman” și actrița din „Baby Driver” au confirmat că formează din nou un cuplu joi, după ce au fost surprinși la plimbare – una de-a dreptul romantică – cu motocicleta prin Malibu, California.

Momoa, în vârstă de 42 de ani, a purtat un hanorac roz deschis și pantaloni kaki pentru plimbarea pe motor. Eiza González, în vârstă de 32 de ani – care stătea în spatele atrăgătorului star cu brațele strânse în jurul taliei lui – a optat pentru o jachetă și pantaloni de yoga negri în fotografiile obținute de Daily Mail.

Siguranța a fost în mod clar pe primul plan pentru îndrăgostiți, amândoi purtând căști de protecție în timp ce au ieșit la plimbare cu Harley Davidson-ul actorului, scrie pagesix.com.

Jason Momoa și Eiza González se despărțiseră luna trecută

În iunie, presa de peste Ocean a scris că Jason Momoa și presupusa lui iubită de atunci, Eiza González, s-ar fi despărțit după o relație de doar patru luni.

Cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate pentru că sunt „persoane foarte diferite”. Pe de altă parte, o a doua sursă a declarat atuni că despărțirea nu este chiar definitivă.

Se iubesc foarte mult, fiind împreună în liniște de ceva timp, înainte de a deveni totul public„, a explicat cel de-al doilea insider. „[Dar] se află în etape diferite ale vieții”.

Relația lui Jason Momoa cu Eiza González ar fi început în februarie, la o lună după ce el și-a anunțat despărțirea de Lisa Bonet.

Jason Momoa, implicat într-un accident rutier

Probabil că Momoa și-a luat și mai multe măsuri de precauție decât de obicei după ce un motociclist s-a izbit frontal de mașina sa.

Duminică seara, în timp ce conducea autoturismul său, un Oldsmobile, în apropiere de Calabasas, Los Angeles, Jason Momoa (42 de ani) a fost izibit de un motociclist, scrie New York Post. Motociclistul i-a tăiat calea, lovind partea din față stânga a mașinii. Autoritățile au fost alertate și au ajuns în scurt timp la fața locului.

Potrivit TMZ, care a obținut și imagini de la locul accidentului, nu s-a constatat vreo infracțiune rutieră. Motociclistul a fost dus la spital și tratat pentru vânătăi la picior, dar nu au fost constatate alte răni mai grave. În același timp, actorul din „Aquaman” a scăpat, de asemenea, nevătămat.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton