Homepage  / Vedete străine

Jason Momoa și presupusa lui iubită, Eiza González, s-ar fi despărțit. Care este motivul

Jason Momoa și presupusa lui iubită, Eiza González, s-ar fi despărțit. Care este motivul
11

de Roxana Mirea,

Jason Momoa și presupusa lui iubită, Eiza González, s-ar fi despărțit după o relație de doar patru luni. O sursă a declarat că cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate pentru că sunt „persoane foarte diferite”. Pe de altă parte, o a doua sursă a declarat că despărțirea nu este chiar definitivă.

Jason Momoa și presupusa lui iubită, Eiza González, s-ar fi despărțit

Jason Momoa și presupusa sa iubită, Eiza González, s-ar fi despărțit după o relație de doar patru luni.

Pur și simplu, sunt persoane foarte diferite„, a declarat marți o sursă pentru People.

Cu toate acestea, o a doua persoană din interior a împărtășit cu publicația că Momoa, în vârstă de 42 de ani, și González, în vârstă de 32 de ani,speră că problemele lor s-ar putea rezolva”, scrie Page Six.

Se iubesc foarte mult, fiind împreună în liniște de ceva timp, înainte de a deveni totul public„, a explicat cel de-al doilea insider. „[Dar] se află în etape diferite ale vieții”.

Relația lui Jason Momoa cu Eiza González ar fi început în februarie, la o lună după ce el și-a anunțat despărțirea de Lisa Bonet.

În momentul de față nu este ceva foarte serios și amândoi văd unde se îndreaptă lucrurile„, a declarat o sursă pentru People în luna mai, susținând că relația dintre actor și Eiza a început după ce „s-au întâlnit prin muncă și relații comune”.

Au petrecut timp împreună atunci când au putut și au făcut să funcționeze între cele două programe ocupate ale lor”, a mai declarat sursa la acea vreme.

„Ambulance” action US movie press opportunity in BerlinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Eiza González își dorește o relație serioasă

Sursa a declarat că González împărtășește „același spirit” ca Momoa și este o persoană „foarte amuzantă și destul de aventuroasă în mare parte”.

Este mai degrabă o persoană care își dorește o relație pe termen lung. [Momoa este] un băiat foarte bun, foarte generos și fericit tot timpul; el este cu iubirea și cu răspândirea dragostei„, a explicat sursa.

Cu toate acestea, sursa a precizat că celebrul actor „nu avea de gând să se grăbească” în privința unei noi relații, având în vedere că despărțirea sa de Bonet, 54 de ani, era încă recentă.

„Nu este vorba că nu ia lucrurile în serios, dar având în vedere copiii lui, nu se va grăbi să facă ceva rapid„, au spus surse din interior, referindu-se la fiica lui Momoa, Lola, în vârstă de 14 ani, și la fiul său, Nakoa-Wolf, în vârstă de 13 ani, pe care îi are cu Lisa Bonet.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton