Homepage  / Articole

Cinema: Jason Statham este o maşinărie de ucis

Cinema: Jason Statham este o maşinărie de ucis

de Redactia Tvmania

Pelicula „Mecanicul” intră astăzi în cinematografele din România şi îl are în prim-plan pe Arthur Bishop (Statham), un asasin profesionist care e de acord să îl înveţe secretele meseriei pe fiul uneia dintre victimele sale.

Producţia este un remake al filmului omonim din 1972, iar în versiunea actuală, rolul discipolului Steve McKenna e interpretat de Ben Foster („Drumul dreptăţii”).

Bishop se înscrie în lunga serie de duri interpretaţi până acum de Jason Statham (vezi Chev din „Crank: Tensiune maximă” sau Frank din „Curierul”). El e un criminal plătit a cărui meticulozitate şi eficacitate l-au transformat într-o „vedetă” a branşei asasinilor.

Charles Bronson a fost Bishop în primul film

Tânărul McKenna, pe care Bishop îl ia nu fără rezerve sub aripa sa, dovedeşte atât abilităţi deosebite, cât şi o cruzime care îl siderează chiar şi pe mentorul său. Bineînţeles, între cei doi intervine o tensiune.

Din distribuţia filmului mai face parte şi veteranul Donald Sutherland (Harry) şi sexoasele Mini Anden (Sarah) şi Christa Campbell (Kelly). În versiunea originală, rolul lui Bishop a fost interpretat de regretatul Charles Bronson.

”Mecanicul” a înregistrat deja venituri de 66 milioane de dolari, pe plan mondial, acoperindu-şi bugetul, estimat la 40 de milioane.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton