Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jason Sudeikis s-a despărțit de iubita lui cu 11 ani mai tânără. Motivele separării sale de celebrul model

Jason Sudeikis s-a despărțit de iubita lui cu 11 ani mai tânără. Motivele separării sale de celebrul model
6

de Andra Stana,

Jason Sudeikis s-ar fi despărțit de iubita sa, Keeley Hazell, la mai puțin de un an după ce fostul cuplu și-a făcut publică idila.

Jason, în vârstă de 46 de ani, și Keeley, în vârstă de 35 de ani, ar fi invocat programul lor încărcat ca motiv al despărțirii, potrivit The Sun.

Povestea lor de dragoste a fost dezvăluită după ce Jason s-a despărțit de fosta lui logodnică Olivia Wilde, 38 de ani. Aceasta din urmă și-a găsit fericirea în brațele lui Harry Styles, 28 de ani.

S-au cuplat în 2021, dar se știau de ani buni

Se pare că Jason și Keeley au avut prima legătură romantică în februarie 2021. Ei se cunoșteau însă de ani de zile, scrie Daily Mail.

Cei doi au început să petreacă mai mult timp unul cu celălalt atunci când Jason a început să filmeze „Ted Lasso” în Londra. Apoi au fost văzuți ținându-se de mână în New York. Se pare că Jason a căutat alinare în Keeley după despărțirea sa de Olivia Wilde.

NO RESTRICTIONSIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cine este Keeley Hazell

Keeley Hazell este cunoscută pentru cariera sa de model glamour în Marea Britanie – și-a găsit faima pozând topless pentru pagina 3 a cotidianului The Sun și apărând în mod regulat în reviste pentru bărbați, printre care FHM, Loaded, Nuts și Zoo Weekly.

Keeley și Jason au fost unul pe orbita celuilalt încă din 2014, când ea a jucat un mic rol în filmul de comedie „Horrible Bosses 2”, realizat de Jason în 2014.

Ei aveau să se reconecteze ani mai târziu, când Keeley a obținut un rol în primul sezon al serialului de succes al lui Jason, „Ted Lasso”, difuzat pe AppleTV+, în 2020. Fosta iubită a lui Jason Sudeikis a apărut în trei episoade din „Ted Lasso”, în primul sezon, în rolul personajului Bex.

Jason a găsit-o întotdeauna pe Keeley incredibil de atrăgătoare și le-a spus prietenilor că este îndrăgostit de ea”, a declarat anterior o sursă pentru The Sun.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton