Homepage  / Știri

Jay-Z e cel mai bine plătit din hip-hop

Jay-Z e cel mai bine plătit din hip-hop

de Redactia Tvmania

Rapper-ul de 40 de ani, soţul cântăreţei Beyonce Knowles, se află pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi muzicieni de gen, alcătuit de revista Forbes, cu venituri de 63 de milioane de dolari în ultimul an.

Potrivit Forbes, Jay-Z a făcut bani atât din turneul mondial “Blueprint 3”, cât şi din alte activităţi, cum ar fi casa lui de discuri, linia de modă şi acţiunile pe care le deţine la echipa de baschet din NBA New Jersey Nets.

Mogulul P. Diddy s-a plasat pe locul doi în această ierarhie, însă cu venituri de “doar” 30 de milioane de dolari, mai puţin de jumătate faţă de Jay-Z.

Artistul senegalez Akon, care a colaborat recent cu Whitney Houston şi David Guetta, a închis podiumul, cu 21 de milioane de dolari, o parte fiind înregistraţi din vânzârile liniei sale vestimentare, Konvict.

Rapper-ul Lil’ Wayne, care se află momentan la închisoare, pentru port ilegal de armă, a câştigat 20 de milioane de dolari în ultimul an, în vreme ce faimosul Dr. Dre se află pe locul cinci, cu 17 milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton