Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jean-Claude van Damme, secretul unui look tineresc la 60 de ani

Jean-Claude van Damme, secretul unui look tineresc la 60 de ani

de Redactia Tvmania

Jean-Claude van Damme reușește cu brio să își ascundă vârsta. În ciuda faptului că în tinerețe a avut probleme cu alcoolul și drogurile, actorul care va împlini în câteva zile 61 de ani are un look de invidiat.

Jean-Claude van Damme, supranumit „Mușchii din Bruxelles”, a dezvăluit care e secretul mușchilor lui. Importante ar fi, spune starul belgian, trei lucruri: antrenamentele la sală, mâncarea și socializarea.

Actorul a postat, de curând, o fotografie pe contul lui de Instagram. În imagine, luptătorul de arțe marțiale și actorul născut în Belgia este într-o formă fizică de invidiat.

El le-a explicat fanilor lui că se antrenează la sala de fitness de 4-5 ori pe săptămână, mănâncă cinci mese pe zi și își calculează atent cantitatea de proteine și de carbohidrați din alimentație și socializează între 2 și 3 ore pe zi cu fanii lui, scrie click.ro.

Somnul, important pentru Van Damme

De asemenea, el le recomandă fanilor săi să își facă un obicei din a dormi bine noaptea. Astfel, Van Damme spune că e important să se trezească la ora 7.00. Apoi, până în ora 8.00 să ajungă la sala de sport. La ora 10.00 să ajungă acasă, să mănânce a doua masă a zilei (batoane proteice, fibre sau fructe).

Van Damme a recunoscut că până la 55 de ani a fost un „tânăr rebel”. A explicat că mergea des în cluburi de noapte și petrecea până în zori de zi. Pe de altă parte, după ce această etapă a vieții lui a trecut, a ajuns să se simtă alt om. Totul datorită unui program sănătos și a faptului că a renunțat la alcool.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Cine este Chef Radu Dumitrescu, noul jurat „MasterChef”. Primele declarații despre participarea la show-ul de la Pro TV

„Jocul calamarului” trece în lumea reală! Un concurs bazat pe serialul „Squid Game”, de la Netflix, se organizează în Abu Dhabi

Frumoase, talentate și bogate! Top 6 al celor mai bine plătite actrițe din Turcia

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton