Homepage  / Știri

Jean de la Craiova, câştigător în şatră

Jean de la Craiova, câştigător în şatră

de Redactia Tvmania

După o săptămână petrecută în în comunitatea de rromi de la Somcuţa Mare, în cadrul noului sezon din „Şatra” difuzat de Kanal D, Jean de la Craiova a reuşit să iasă câştigător, devansându-le pe Marinela Niţu şi pe Sorana (A.S.I.A.).

Banii câştigaţi de acesta au fost donaţi unei fundaţii care se ocupă cu ajutarea copiilor rromi defavorizaţi, iar scopul final a fost ca acei 30 de copii aflaţi în grija centrului să plece într-o excursie.

Celelate două vedete care au concurat alături de Jean de la Craiova au întâmpinat mari dificultăţi de adaptare. Marinela Niţu a abandonat cursa cea dintâi, nefăcând faţă condiţiilor în care a fost obligată să trăiască, iar Sorana a părăsit competiţia plângând, supărată că nu a fost votată de rromi.

“ La ei nu există dreptate. Dacă eşti femeie, oricât de bine ai face ceva, indiferent cât de  mult munceşti, este imposibil să fii mai bună decât un bărbat. Pur şi simplu, femeia trebuie să fie inferioară” a spus Sorana, cu lacrimi în ochi, după traiul lipsit de luxul din Bucureşti, de un pat comod, facilităţi şi plin de muncă foarte grea.

Vedetele de săptămâna viitoare sunt Simona Sensual, Mihai Mitoşeru şi Dan Bursuc.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton