Homepage  / Vedete româneşti

Jean de la Craiova: „La iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secvență într-un film indian”

Jean de la Craiova: „La iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secvență într-un film indian”

de Vasilica Rogozanu,

Simpaticul Jean de la Craiova, care jurizează vedetele în noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, are planuri mari pentru finalul de an. Acesta va juca în două filme, dintre care unul peste hotare.

Jean de la Craiova va juca într-un film Bollywood: „Dragoste în Europa

„Voi juca în două filme, unul românesc, filmat la noi, iar la iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secventă într-un film indian. Filmul, ales de o familie celebră de la Bollywood, se numeşte , iar eu nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare. Vara aceasta am început şi spectacolele pe litoral şi uşor, uşor încep şi evenimentele private, aşa că nu putem decât să ne bucurăm şi să sperăm că vom învinge cât mai repede pandemia”, a spus acesta. 

Jean de la Craiova, despre ultimul an și jumătate: „Am încercat reuşit cât de cât să mă adaptez”

De-a lungul acestui an, Jean de la Craiova a avut de înfruntat aceleași dificultăți ca toți cei care activează în domeniul divertismentului.

„Şi pentru mine, ca de altfel pentru noi toţi, ultimul an şi jumătate a fost unul foarte greu şi diferit de tot ce trăisem până acum. Cu ajutorul lui Dumnezeu însă, pot să spun că am încercat şi am şi reuşit cât de cât să mă adaptez. Am stat mai mult pe acasă, dar asta nu a fost neapărat rău, chiar am descoperit lucruri noi, de care până acum, fiind mai mereu plecat în concerte, nu apucam să mă bucur. Am grădinărit, am gătit mult, ceea ce nu se mai întâmplase de…. nici nu mai ştiu de când. Una peste alta, a fost o perioadă grea, de care sperăm să scăpăm cât mai repede”, ne-a mai spus el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton