Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Jean Gavril, într-un nou proiect la TV. Andreea Bălan l-a dat de gol

Jean Gavril, într-un nou proiect la TV. Andreea Bălan l-a dat de gol
18

de Andra Stana,

Jean Gavril nu va lipsi prea mult de pe micile ecrane. Artistul, care a fost eliminat recent din show-ul America Express 2023, se va număra printre concurenții unei emisiuni difuzate tot de Antena 1. Cu toate că participarea sa nu a fost anunțată în mod oficial, Andreea Bălan l-a dat de gol.

La scurt timp după difuzarea ediției America Express în care echipa formată din Jean Gavril și Dinu a fost eliminată, cântărețul a făcut un live pe Instagram, în care a vrut să le mulțumească fanilor.

Jean Gavril, concurent într-o nouă emisiune la Antena 1

În timp ce se afla în direct cu urmăritorii lui, artistul a primit o cerere de alăturare de la Andreea Bălan, scrie unica.ro. Cântăreața a vrut să îl felicite pentru întreg parcursul său în America Express. În plus, Andreea a făcut o gafă și a anunțat, fără să-și dea seama, că Jean Gavril va participa la o nouă emisiune televizată. Până în acest moment, participarea acestuia nu a fost anunțată în mod oficial de Antena 1.

Jean Gavril a mărturisit că el nu a urmărit episodul în care el și fratele său au fost eliminați și asta pentru că a fost la un concert în București, în timp ce era difuzată emisiunea.

Jean Gavril, într-un nou proiect la TV. Andreea Bălan l-a dat de golIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Eu nu l-am văzut pentru că l-am trăit pe pielea mea împreună cu Dinu. Vin în seara asta de la un concert, salutare din București”, a afirmat artistul pe Instagram.

La scurt timp s-a conectat și Andreea Bălan.

„Hai că ați făcut treabă bună, am urmărit emisiunea acum. Mă bucur că am făcut echipă cu tine. Sunt fericită că am lucrat împreună la acest proiect”, i-a transmis cântăreața.

„Mult succes în finală”, i-a zis la rândul lui Jean Gavril.

„Așa fac eu prostii mereu, nu e nicio problemă, mă iartă șefii de la Antenă”

„Vedem săptămâna viitoare, rămâneți cu ochii pe finala Te cunosc de undeva. Am încurcat emisiunile! S-a anunțat următorul tău proiect?”, i-a spus Andreea Bălan lui Jean, fără să își dea seama că a dezvăluit faptul că acesta se va număra printre concurenții noului sezon al show-ului de transformări Te cunosc de undeva 2023.

S-a anunțat doar partenera mea. Vedem lumea ce o să zică”, a spus artistul.

„Jean va participa la Te cunosc de undeva, sezonul 19”, a dezvăluit atunci Andreea Bălan.

Unde tu ești jurată, iar eu sunt concurent”, a completat cântărețul.

„Așa fac eu prostii mereu, nu e nicio problemă, mă iartă șefii de la Antenă. Ai fost minunat și eu sunt minunată, ne vedem în noul proiect”, a încheiat repede Andreea.

Jean și Dinu, primele declarații după eliminarea de la America Express 2023

După ce a încheiat convorbirea cu Andreea Bălan, a intrat în live și Dinu. Atunci cei doi au vrut să le transmită susținătorilor lor câteva cuvinte de mulțumire.

Sperăm că am fost cât se poate de decenți. N-am ieșit supărat absolut deloc”, a afirmat Jean Gavril.

Să nu vă mai uitați la emisiune”, a glumit Dinu.

„Mulțumim că l-ați suportat pe Jean, care este greu de suportat și mulțumim că m-ați suportat pe mine, care sunt mai greu de suportat ca Jean”, le-a transmis Dinu Gavrilă celor de acasă.

„Noi doar am fost foarte la fel cum suntem noi în viața de zi cu zi. Era stresul și adrenalina. Sunt foarte mulțumit de parcursul nostru”, a ținut să precizeze Jean Gavril.

În încheiere, artistul a avut un mesaj pentru cei care i-au susținut în America Express 2023: „Să nu vă pară rău că am plecat pentru că am plecat cu capul sus, după cum ați observat. Am plecat zâmbind, toată lumea ne-a felicitat”.

În finala America Express se vor confrunta trei echipe: Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru, Cătălin Bordea cu Nelu Cortea și Andreea Bălan cu Andreea Antonescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton