Homepage  / Știri / Televiziune

Azi, la „Happy Hour”: Jean masează, Cătălin îl supraveghează

Azi, la „Happy Hour”: Jean masează, Cătălin îl supraveghează

de Redactia Tvmania

Cătălin Măruţă şi Jean de la Craiova au renunţat pentru câteva ore la carierele lor şi s-au angajat la un salon de cosmetică. Asta pentru a intra şi mai bine în spiritul zilei de 1 Mai muncitoresc. Astfel, veţi putea vedea în emisiunea „Happy Hour” de azi, 4 mai, cât de bine se pricep aceştia la masaj, manichiură şi pedichiură.

Veţi vedea cum, înarmaţi cu ustensilele necesare, Cătălin şi Jean au devenit experţi în cosmetică. Iar cei doi promit să nu se oprească aici. Suntem curioşi ce va urma după ce au tuns iarba într-un spaţiu verde şi au înfrumuseţat doamnele de la un salon.

De altfel, Cătălin se pare că se descurcă de minune în orice ipostază, mai ales în aceea de entretainer de ocazie, cum a fost la premiera de gală a filmului „Naşa” din 29 aprilie (peliculă produsă de Alma Sârbu, fiica lui Adrian Sârbu). Pentru că filmul a fost oprit brusc, imediat după începerea lui, din cauza unor probleme tehnice, Cătălin a reuşit să întreţină atmosfera şi să ia interviuri prin sală, reuşind să facă audienţa să uite de momentul neplăcut.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton