Homepage  / Seriale

Jean Reno și Alexandra Maria Lara joacă în ecranizarea „Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus”

Jean Reno și Alexandra Maria Lara joacă în ecranizarea „Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus”

de Redactia Tvmania

Romanul „Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus” al francezului Marc Levy, tradus și la noi, va fi adaptat într-un serial cu 10 episoade, în care rolurile principale sunt interpretate de reputatul Jean Reno și actrița germană de origine română Alexandra Maria Lara.

„Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus” va fi ecranizat sub directa îndrumarea a autorului, scriitorul francez Marc Levy, care va producător și co-scenarist pentru serialul realizat în colaborare de StarzPlay și Canal+ Group.

Serialul va avea 10 episoade a câte 30 de minute, fiind o comedie dulce-amară despre relația complicată dintre o tânără și tatăl ei, roluri interpretate de actrița germană de origine română Alexandra Maria Lara și de francezul Jean Reno. Din distribuția mai fac parte spaniolul Alex Brendemühl („Madre”) și francezul Cédric Ben Abdallah („Une belle histoire”). Regia aparține lui Miguel Courtois („El Lobo” „GAL”), care este co-scenarist alături de Marc Levy.

Filmări, anunță Variety, au început în luna mai și se desfășoară în mai multe orașe mari din Europa: Paris, Bruges, Berlin și Madrid. Zilele trecute, Reno și Alexandra Maria Lara se aflau în Berlin, după cum anunța actrița de origine română pe contul său de Instagram:

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Alexandra Maria Lara (@alexandramarialara)

Care este subiectul?

Cu trei zile de nunta sa, Julie (Alexandra Maria Lara) primește un telefon prin care este anunțată că tatăl ei (Jean Reno) nu va participa la ceremonie. Mișcarea nu o surprinde deloc pe tânără – cei doi nu erau apropiați, doar că de data aceasta, părintele ei chiar are o scuză bună: a murit.

O zi mai târziu, cu planurile date peste cap, Julie primește un cadou neașteptat, din cauza căruia pornește într-o excursie prin câteva orașe mari din Europa, într-un gest reparatoriu pentru tot timpul pe care ea și tatăl ei nu l-au petrecut împreună. Ba mai mult, Julie ajunge să-l caute pe Tomas, prima ei dragoste, un jurnalist pe care l-a cunoscut la căderea Zidului Berlinului și despre care știa că a murit.

„Pendulând inteligent între două fire narative și plasat în superbele orașe europene Paris, Bruges, Berlin și Madrid, acest serial original și ambițios este o dramă unică de familie, cu accente de comedie și elemente fantastice”, au promis producătorii într-un comunicat oficial citat de Variety.

De la debutul său din 2000 și până acum, Marc Levy a publicat 22 de romane și a vândut peste 50 de milioane de copii, potrivit aceleiași surse.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Marc Levy (@marclevy)

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton