Homepage  / Filme Online / Netflix

„Jeanne du Barry”, Netflix. Tot ce știm despre noul proiect al lui Johnny Depp

„Jeanne du Barry”, Netflix. Tot ce știm despre noul proiect al lui Johnny Depp

de Andra Stana,

Extinzându-și gama de drame de epocă, Netflix va distribui viitorul film francez „Jeanne du Barry” despre ultima amantă a regelui Ludovic al XV-lea. Pelicula este regizată de Maïwenn Le Besco, cunoscută sub numele de Maïwenn, și îl are pe Johnny Depp în rolul principal.

Filmul, anunțat pentru prima dată în ianuarie 2022, este regizat cineasta franceză Maïwenn. Aceasta a scris scenariul împreună cu Teddy Lussi-Modeste. „Jeanne du Barry” este cel de-al șaselea lungmetraj al lui Maïwenn și cea mai ambițioasă producție de până acum, după „Polisse”, câștigătorul Premiului Juriului la Cannes 2011. Filmul este cunoscut și sub numele de „La Favorite”, scrie whats-on-netflix.com.

Bloomberg a anunțat pentru prima dată că Netflix va difuza filmul în iulie 2022. Potrivit publicației, producătorii vor folosi achiziția de către producător a drepturilor filmului pentru a ajuta la finanțarea producției. În rest, Netflix nu va fi implicat în realizarea filmului.

Why Not, al lui Pascal Caucheteux și Grégoire Sorlat, este producătorul principal, iar IN.2 (noua companie înființată de Depp în 2021) și France Télévisions se numără, de asemenea, printre producători.

Iată care este sinopsisul filmului „Jeanne du Barry”, Netflix

Jeanne, o tânără din clasa muncitoare, își folosește inteligența pentru a urca în ierarhia socială. Ea devine favorita regelui Ludovic al XV-lea care, neștiind de statutul ei de curtezană, își recapătă cu ajutorul ei pofta de viață. Cei doi se îndrăgostesc nebunește. Împotriva tuturor bunelor maniere și a etichetei, Jeanne se mută la Versailles, unde sosirea ei scandalizează curtea.

Ce actori sunt în distribuția „Jeanne du Barry”, Netflix

Distribuția principală a filmului Jeanne du Barry de la Netflix este formată din celebra actriță franceză și regizoare a filmului, Maïwenn, care interpretează personajul titular, și aclamatul actor de la Hollywood Johnny Depp, care îl va interpreta pe regele Ludovic al XV-lea.

Maiwenn și Depp vor fi însoțiți de legenda cinematografiei franceze Pierre Richard, care a lucrat la nenumărate filme franceze emblematice în lunga sa carieră. În distribuție apar și Louis Garrel, Melvil Poupaud, Benjamin Lavernhe, Pascal Greggory și Noemie Lvovsky.

Imaginea cu Johnny Depp în rolul lui Ludovic al XV-lea

Personajul Ludovic al XV-lea este primul rol obținut de Johnny Depp într-un film de la debutul procesului de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard, care s-a încheiat în iunie 2022, după șase săptămâni de haos mediatic. 

În noiembrie, a apărut prima imagine a lui Depp în rolul regelui Ludovic al XV-lea.

Johnny Depp a filmat la Palatul Versailles

Producția pentru Jeanne du Barry de la Netflix are loc în Franța.

Timp de 11 săptămâni, echipa a filmat în diferite locații, inclusiv în Palatul Versailles și în alte castele din regiunea Parisului, precum și în studio, potrivit deadline.com.

Filmările au început pe 26 iulie 2022 și s-au încheiat în octombrie 2022.

Care este data de lansare pe Netflix pentru Jeanne du Barry

Netflix nu a dezvăluit data de lansare pentru Jeanne du Barry, dar având în vedere că producția a început în iulie 2022, se așteaptă ca filmul să fie lansat pe platforma de streaming în a doua jumătate a anului 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton