Homepage  / Vedete străine

Jeff Bridges, dezvăluiri despre lupta sa cu cancerul. Cum se simte acum actorul din „Marele Lebowski”

Jeff Bridges, dezvăluiri despre lupta sa cu cancerul. Cum se simte acum actorul din „Marele Lebowski”
8

de Andra Stana,

Jeff Bridges a anunțat, în 2020, că suferă de cancer. Recent, la trei ani de la diagnosticul dur pus de medici, actorul cunoscut pentru rolurile sale din filmele „The Big Lebowski” sau „Crazy Heart”, le-a dat o veste importantă fanilor săi. Ce se întâmplă cu starul de 73 de ani.

Jeff Bridges, vești bune după diagnosticul primit de la medici

Jeff Bridges le-a dat o veste uimitoare fanilor săi. Actorul în vârstă de 73 de ani, care a înfruntat un diagnostic dur acum trei ani, este pregătit să se întoarcă pe platourile de filmare.

Bridges a explicat că tumoarea sa s-a micșorat considerabil, dar a dezvăluit însă că recuperarea sa după COVID a fost un proces mai lung și mai complicat.

Jeff Bridges, dezvăluiri despre lupta sa cu cancerul. Cum se simte acum actorul din „Marele Lebowski”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Jeff Bridges a fost diagnosticat cu Limfom non-Hodgkin, un tip de cancer de sânge care distruge sistemul imunitar. Medicii i-au descoperit o tumoare de 30 de centrimetri în stomac. Ulterior, actorul a stat 5 luni în spital, unde a primit tratament de specialitate.

Filmam acele scene de luptă pentru primul episod din The Old Man și nu știam că am o tumoare de până la 30 cm în corp”, a dezvăluit actorul într-un interviu pentru AARP.

Acum, Jeff Bridges spune că este gata să revină pe platourile de filmare. El a dezvăluit că tumoarea sa a ajuns la dimensiunea unei mărgele.

Mare parte din succesul recuperării a fost o chestiune de a stabili obiective cu adevărat mici. La început mi-au spus: Cât mai poți sta în picioare? Pentru o vreme, recordul meu a fost de 45 de secunde înainte să mă prăbușesc. Și apoi au spus: Oh, uite, stai un minut! E atât de tare, acum poți să mergi un metru?”, s-a confesat actorul.

Nu credeam că voi mai lucra vreodată. Așa că la început am spus: Ei bine, vom vedea. Dar în cele din urmă a devenit: Poate că pot”, a spus Bridges. 

Jeff Bridges a fost internat timp de aproape cinci luni și a fost supus unui tratament cu plasmă de convalescență, care utilizează sânge de la persoane care s-au vindecat de boală.

În tot acest timp, soția lui, Susan Geston, i-a fost alături. Tot ea a avut grijă de el când actorul s-a îmbolnăvit de Covid, chiar când se recupera de cancer.

Ea s-a luptat cu adevărat să mă țină departe de un ventilator. Nu am vrut să am parte de asta, iar medicii nu au fost neapărat de acord cu mine. Dar Sue a fost neclintită”, mai spune actorul.

Jeff Bridges și-a anunțat fanii că suferă de cancer în 2020

Cunoscutul actor american Jeff Brigdes a anunțat, în octombrie 2020, pe contul său de Twitter, că a fost diagnosticat cu limfom, o formă de cancer care afectează sistemul limfatic, anunța atunci CNN.

„Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, sunt fericit că am o echipă grozavă de medici, iar prognosticul este bun. Încep tratamentul și vă voi ține la curent cu recuperarea mea”, declara Jeff Bridges în octombrie 2020.

Jeff Bridges a jucat în peste 70 de filme, inclusiv „True Grit”, „Seabiscuit”, „The Big Lebowski” și „King Kong”. De-a lungul carierei sale, Jeff Bridges a fost nominalizat de șapte ori la Premiile Academiei Americane de Film. Iar în 2010, a câștigat primul său Oscar, la categoria Cel mai bun actor pentru rolul principal din Crazy Heart. De asemenea, i-a fost oferit trofeul Cecil B. DeMille, un premiu dedicat pentru întreaga sa activitate.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton