Homepage  / Seriale / Seriale americane

Jeff Daniels va juca într-un serial marca Hulu, despre 11 septembrie 2001

Jeff Daniels va juca într-un serial marca Hulu, despre 11 septembrie 2001

de Redactia Tvmania

La 3 ani de la terminarea serialului „Redacţia” (dat şi la noi, de HBO), actorul Jeff Daniels (62 de ani) revine la seriale, citim pe deadline.com. Daniels a bătut palma cu serviciul de video on demand american Hulu, pentru un rol principal în viitorul lor serial dramatic, „The Looming Tower”.

Producţia va fi centrată pe dezastrul de pe 11 septembrie 2001 şi a primit comandă pentru un sezon întreg. Scenariul va porni de la cartea din 2006 a lui Lawrence Wright, „The Looming Tower: Al-Qaeda and the Road to 9/11” (care a fost premiată cu un Pulitzer, în 2007). Volumul e povestea figurilor implicate în atacurile care au zguduit America. Premiera urmează să aibă loc anul acesta.

Daniels va împărţi serialul cu Tahar Rahim, cei doi jucând rolurile lui John O’Neill, respectiv Ali Soufan.

Primul este şeful biroului anti-terorism al FBI din New York, care este ferm convins că SUA va fi atacată de Al-Qaeda şi care caută, fără succes, cooperarea colegilor din CIA.

Al doilea este un tânăr agent FBI, care devine rapid protejatul lui O’Neill şi care este expert în tot ce înseamnă cultura şi limba arabă.

În realitate, O’Neill a murit în atacurile din 2001, iar Soufan a plecat din FBI în 2005, criticând CIA-ul pentru că nu l-a ajutat cu informaţii care ar fi putut opri atacurile asupra Turnurilor Gemene.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton