Homepage  / Articole

Jencarlos Canela, “Revelaţia anului”

Jencarlos Canela, “Revelaţia anului”

de Redactia Tvmania

Jencarlos Canela (protagonistul telenovelei “Înger şi demon” de la Acasă) a primit, în cadrul premiilor Lo Nuestro, organizate de postul Univision, titlul de “Revelatia anului”. Gala a avut loc pe 17 februarie la Miami. Actorul a fost foarte surprins pentru că cei de la Univision i-au acordat această distincţie, deoarece el lucrează pentru postul rival, Telemundo.

“Nu vreau să zic decât mulţumesc pentru acest premiu, în rest, nu mai am cuvinte”, a zis Jencarlos, citat de peopleenespanol.com.

Pintre ceilalţi câştigători ai serii s-au numărat Enrique Iglesias (artistul anului la categoria pop), Shakira (artista anului la categoria pop), Enrique Iglesias şi Juan Luis Guerra pentru colaborarea anului (la piesa “Cuando me enamoro”). Belinda a primit premiul pentru videoclipului anului (la piesa “Egoista”).

La 22 de ani, Jencarlos se poate lăuda cu o carieră atât în actorie, cât şi în muzică. El a început să cânte la 12 ani şi are la activ albumul “Buscame”, de pe care a promovat piesele “Buscame”, “Amor Quédate” şi “Mi corazón insiste”. În curând, el îşi va lansa cel de-al doilea material discografic, “Un nuevo día”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton