Homepage  / Articole

Jencarlos Canela („Demon şi înger”) cântă cu Pitbull!

Jencarlos Canela („Demon şi înger") cântă cu Pitbull!

de Redactia Tvmania

Jencarlos Canela, pe care îl ştiţi din telenovela “Demon şi înger”, care s-a terminat în iunie la Acasă, se concentrează asupra carierei sale muzicale. De curând, el a filmat într-un restaurant din Miami videoclipul piesei “Baila, baila”, pe care o cântă împreună cu celebrul Pitbull şi cu El Cata, artistul care a colaborat cu Shakira la piesa “Loca” (varianta în limba spaniolă).

Canela a declarat că nu intenţionează să renunţe la telenovele, mai ales că prin intermediul lor a devenit cunoscut:

“Niciodată nu mi-am imaginat că o să mă apuc de telenovele. Cine mă cunoaşte de mic ştie că pentru mine muzica a fost mereu pe primul plan, însă serialele au fost o modalitate foarte bună de a mă promova”, a zis el, citat de peopleenespanol.com.

Piesa “Baila, baila” este inclusă pe cel mai recent album al lui Jencarlos, “Un Nuevo Dia”, pe care l-a lansat la începutul verii şi care conţine, printre altele, şi coloana sonoră de la telenovela în care acesta joacă în prezent, “Mi corazon insiste”.

De la lansarea oficială a CD-ului nu a lipsit, evident, iubita lui Jencarlos, actriţa Gaby Espino, partenera sa din “Demon şi înger”. Cei doi au recunoscut că sunt împreună în luna mai a acestui an, după ce actriţa a divorţat de Cristobal Lander.

Ascultaţi aici piesa “Baila, baila”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vbOsLz2FHHg[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton