Homepage  / Articole

Gaby Espino şi Jencarlos Canela îşi prezintă băieţelul

Gaby Espino şi Jencarlos Canela îşi prezintă băieţelul

de Redactia Tvmania

Actorii de telenovele Jencarlos Canela şi Gaby Espino au realizat prima şedinţă foto alături de fiul lor, Nickolas, pentru cel mai recent număr al revistei “People en Español”.

La doar 24 de ani (pe care îi va împlini pe 21 aprilie), Jencarlos spune că rolul de tată i-a schimbat radical viaţa şi că îl face foarte fericit. “Când s-a născut nu puteam să mă opresc din a-l privi. Nu puteam sub nici o formă să exprim ceea ce simţeam. Nu am avut nici o reacţie. Parcă aveam un şoc. Acum simt mai mult oboseala, dar este o oboseală plăcută. Ne-a unit mai mult acest copil”.

Când îl vede atât de ataşat de copil, Gaby (care mai are o fetiţă din prima căsătorie) spune că îl iubeşte şi mai mult pe Jencarlos: “Îl văd alături de bebeluş şi îmi dau seama că sunt mai îndrăgostită ca niciodată de el. S-a purtat foarte frumos cu mine. Simt că facem o echipă”.

Cei doi actori spun că, deocamdată, se concentrează să-l crească pe cel mic şi încă nu şi-au programat nunta. “Suntem o familie normală, ni se întâmplă lucruri normale. Unii cred că artiştii sunt mai diferiţi, dar nu e aşa”, a mai zis Gaby.

Gaby Espino (34 de ani) l-a adus pe lume pe micuţul Nickolas pe 12 februarie anul acesta într-o cilinică din Miami. Naşterea fusese programată pe 21 februarie, însă băieţelul s-a grăbit să vină pe lume.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton