Homepage  / Vedete străine

Jenna Jameson, diagnosticată cu o boală neurologică rară. „Nu a mai putut merge”

Jenna Jameson, diagnosticată cu o boală neurologică rară. „Nu a mai putut merge”

de Roxana Mirea,

Fosta actriță de filme pentru adulți, Jenna Jameson (47 de ani), a fost diagnosticată cu sindromul Guillain-Barré, o boală neurologică rară. Vestea a fost oferită de către iubitul ei, Lior Bitton, care a publicat un video pe rețelele sociale, în care a vorbit despre calvarul prin care trece Jenna Jameson.

Jenna Jameson, diagnosticată cu o boală neurologică rară

Jenna Jameson, fosta vedetă de filme pentru adulți, suferă de o boală neurologică rară, numită sindromul Guillain-Barré. Partenerul ei, Lior Bitton, a fost cel care a dus-o la spital. Tot el a publicat un video pe Instagram, unde a vorbit despre starea de sănătate a Jennei.

Nu se simțea prea bine. A tot vomat timp de câteva săptămâni și a mers la spital săptămâna trecută, dar după ce i-a fost făcută o ecografie, medicii au trimis-o acasă. Apoi, când s-a întors acasă, nu se putea ține pe picioare. Nu a putut să meargă nici la baie. Eu trebuia să o ridic și s-o duc în pat. Și apoi, în aproximativ două zile, lucrurile s-au înrăutățit și nu a mai putut merge”, a povestit Lior Bitton, într-un video publicat pe pagina de Instagram a partenerei sale.

Jenna Jameson și Lior Bitton s-au întors la spital, unde actrița a fost supusă unui RMN și unor studii mai aprofundate ale coloanei vertebrale. În urma rezultatelor, s-a constatat că Jenna Jameson are sindromul Guillain-Barré.

Jenna Jameson, mesaj transmis din spital

Potrivit medicului Michael Rubin din New York Presbyterian Hospital-Cornell Medical Center, sindromul Guillain-Barré este o polineuropatie inflamatorie acută care este de obicei „rapid progresivă” [și] caracterizată prin slăbiciune musculară. Este considerată autoimună și tratamentul său include imunoglobuline IV, plasmafereză și, în cazuri severe, ventilație mecanică. Se știu puține lucruri despre cauzele bolii Guillain-Barré, dar experții spun că aceasta poate fi declanșată de un virus, potrvit People en Espanol.

Luni, 10 ianuarie, Jenna Jameson a publicat și ea un video pe Instagram și a vorbit despre starea ei de sănătate.

Sunt încă în spital și avem deja niște răspunsuri. Mă confrunt cu sindrom Guillain-Barré. Am vrut să știți că am văzut toate mesajele pe care mi le-ați trimis și apreciez acest lucru atât de mult. Probabil că voi rămâne în spital până la finalizarea tratamentului. Sper să plec curând de aici”, a spus Jenna, care se află într-un spital din Hawaii.

De asemenea, vedeta i-a asigura pe fanii ei că diagnosticul nu este rezultatul vaccinării împotriva coronavirusului.

Nu am făcut niciun vaccin și acesta nu e rezultatul niciunui vaccin. Vă mulțumesc pentru grijă!”, a scris ea pe rețelele sociale.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton