Homepage  / Vedete străine

Jenna Ortega a atras toate privirile pe covorul roșu. Cum a apărut la premiera filmului Scream 6

Jenna Ortega a atras toate privirile pe covorul roșu. Cum a apărut la premiera filmului Scream 6
5

de Roxana Mirea,

Jenna Ortega a atras toate privirile, la premiera filmului Scream 6. De asemenea, actrița din serialul Wednesday s-a pozat pe covorul roșu alături de Courteney Cox, cea care o interpretează pe Gale Weathers în seria de filme de groază.

Jenna Ortega, superbă la premiera filmului Scream 6

Vedetele au pășit, pe 6 martie 2023, pe covorul roșu pentru premiera de la New York a celei de-a șasea părți a îndrăgitei francize de filme de groază, „Scream”. Franciza, care a început cu primul său episod în 1996, marchează întoarcerea unor personaje notabile, printre care Gale Weathers (Courteney Cox) și Kirby Reed (Hayden Panettiere), dar și adăugarea unora noi, precum Tara Carpenter (Jenna Ortega), scrie hollywoodlife.com.

Revenirea lui Hayden este deosebit de emoționantă, deoarece marchează întoarcerea ei la actorie după o pauză de patru ani. „Nu știam ce vreau să fac în continuare”, a explicat actrița în vârstă de 33 de ani la Good Morning America. „Chiar a trebuit să îmi iau acei patru ani de pauză și mulțumesc lui Dumnezeu că am făcut-o. A trebuit să lucrez asupra mea: sănătatea mea mentală, sănătatea mea fizică, sănătatea mea spirituală.”

Jenna Ortega părea mândră să pășească pe covorul roșu al unei francize atât de emblematice. Vedeta din „Wednesday” a arătat superb într-o rochie mini, cu un blazer parțial deconstruit, care avea un decolteu adânc. Părul ei scurt și ciufulit îi cădea pe umeri și a adăugat un strop de culoare cu un ruj roșu. Un colier alb și pantofii negri i-au completat look-ul. Tânăra s-a pozat și alături de Courteney Cox, Melissa Barrera și Jasmin Savoy.

Jenna Ortega a atras toate privirile pe covorul roșu. Cum a apărut la premiera filmului Scream 6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Hayden Panettiere a apărut pe covorul într-o rochie mini din satin negru, cu un decolteu înalt. Ea a asortat un trench negru peste rochie. Și-a aranjat părul într-un coc simplu și a completat look-ul cu tocuri negre.

Printre vedetele care au păsit pe covorul roșu de la premiera filmului Scream 6 s-au numărat și  Melissa Barrera, Courteney Cox, Jasmin Savoy, Jack Quaid, Devyn Nekoda și Liana Liberato.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton