Homepage  / Vedete străine

Jenna Ortega, în discuții pentru a juca în filmul „Beetlejuice 2”, regizat de Tim Burton. Ce actori își vor relua rolurile

Jenna Ortega, în discuții pentru a juca în filmul „Beetlejuice 2”, regizat de Tim Burton. Ce actori își vor relua rolurile

de Roxana Mirea,

Jenna Ortega este pe cale să colaboreze pentru a doua oară cu celebrul regizor Tim Burton. Actrița din „Wednesday” este în discuții pentru a juca rolul fiicei Lydiei Deetz, într-o continuare a filmului „Beetlejuice”, lansat în 1988. Iată ce actori își vor relua rolurile în „Beetlejuice 2”.

Jenna Ortega, în discuții pentru a juca în filmul lui Tim Burton „Beetlejuice 2”

Jenna Ortega are în vedere un rol în filmul lui Tim Burton „Beetlejuice 2”, a confirmat Variety. Ortega, cunoscută mai ales pentru rolul lui Wednesday Addams din recentul serial „Wednesday” de la Netflix, este în discuții pentru a juca rolul fiicei Lydiei Deetz, interpretată de Winona Ryder în filmul original. Aceasta este a doua oară când Jenna Ortega lucrează cu Tim Burton. Michael Keaton urmează, de asemenea, să își reia rolul personajului principal, cel al lui Betelgeuse.

Continuarea era în lucru la Warner Bros. de ceva timp, înainte ca Plan B, compania de producție a lui Brad Pitt, să o abordeze oficial în luna februarie a anului trecut. Filmul original „Beetlejuice” îi are în centru pe Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O’Hara) și Lydia Deetz (Ryder), care locuiesc într-o casă în care a locuit anterior familia Maitland (Alec Baldwin și Geena Davis). Soții Maitland au murit într-un accident de mașină, dar fantomele lor vor să reintre în fosta lor casă, recrutându-l pe Beetlejuice (Keaton), un „bio-exorcist”, pentru a-i speria pe cei din familia Deetz.

Întâmpinat cu aplauze din partea criticilor, „Beetlejuice” a avut încasări de 74 de milioane de dolari în America de Nord, cu un buget de 15 milioane de dolari.

Discuțiile despre o continuare au apărut în 2013, când Michael Keaton a confirmat că el și Tim Burton discută despre realizarea unei continuări. Burton a declarat în 2014 că îi lipsește personajul Beetlejuice, spunând: „Există un singur Beetlejuice, și acela este Michael. Există un scenariu și mi-ar plăcea să lucrez din nou cu el. Cred că acum există o șansă mai bună ca niciodată… Mi-e dor de acel personaj. Este ceva catarctic și uimitor în legătură cu el. Cred că este mai aproape ca niciodată.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton