Homepage  / Știri

Jennie Garth: “Jonglez cu toate: copiii, cariera şi viaţa personală”

Jennie Garth: “Jonglez cu toate: copiii, cariera şi viaţa personală”

de Redactia Tvmania

Actriţa a crescut într-o familie săracă şi nu obişnuieşte să arunce cu banii.

„Nu sunt genul de persoană mondenă din Beverly Hills. Doar am interpretat una la televizor. Dar, ţinând cont de faptul că am jucat-o pe Kelly Taylor timp de 13 ani, s-ar putea crede că i-am deprins obiceiurile. Adevărul este că nu semăn deloc cu ea.

Felul în care am fost crescută m-a influenţat în relaţia cu banii, la fel ca pe toată lumea. Ne creşteam singuri mâncarea şi încă îmi amintesc cum căutam prin cartea de bucate a mamei mele, pentru a afla cum se hrăneşte o familie cu 12 dolari pe săptămână”, a scris actriţa pe site-ul de reduceri retailmenot.com.

Jennie Garth (41 de ani) a divorţat de Peter Facinelli (39 de ani), alături de care are trei fiice: Luca (15 ani), Lola (10 ani) şi Fiona (6 ani).

„Ca mamă singură cu trei copii, încerc să jonglez cu toate: copiii mei, cariera şi, dacă voi fi norocoasă, o viaţă personală. Fiecare minut este preţios, iar acum, fiecare dolar pe care îl aduc acasă, sau pe care reuşesc să-l pun deoparte, înseamnă o mai mare sigurnaţă pentru viitorul familiei mele.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton