Homepage  / Știri

Jennie Garth: „Nu sunt pregătită pentru un nou iubit”

Jennie Garth: „Nu sunt pregătită pentru un nou iubit”

de Redactia Tvmania

Jennie Garth nu se grăbește deloc să își găsească un nou iubit, după ce a divorțat de soțul său, actorul Peter Facinelli, în luna martie a anului trecut. Actrița din „Beverly Hills 90210” a declarat, pentru Entertainment Tonight Canada, că e o femeie singură și pune pe primul plan copiii.

„Mulți au câte un „prieten” cu care vor să-mi facă lipeala, dar e cam ciudat!”, a spus Garth.

„Te poți simți foarte rău în pielea ta în timpul divorțului. Poți să ajungi să crezi că ești „un eșec”. Și ăsta nu e un sentiment bun. [Prin faptul că-mi fac cunoscută povestea] poate că voi ajuta pe cineva. Eu am reușit să trec prin asta, deci puteți și voi”, a declarat actrița.

La doar două luni de când ea și Peter Facinelli au anunțat că se despart, s-a zvonit că actrița ar avea deja un iubit, în persoana lui Antonio Ballatore, prezentatorul unei emisiuni de design interior difuzată în Statele Unite.

„Viața mea este un pic dezorganizată în acest moment, iar viața personală a cam luat-o razna”, spunea acum ceva vreme Garth (39) într-un interviu dat celor de la Access Hollywood.

Facinelli (38 de ani) și Garth (39 de ani) au împreună trei fete, de 14, 9 şi 5 ani, datorită cărora au promis că vor rămâne în relații bune chiar și după terminarea divorțului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton