Homepage  / Articole

Jennifer Aniston a iertat-o pe Angelina Jolie?

Jennifer Aniston a iertat-o pe Angelina Jolie?

de Redactia Tvmania

Jennifer Aniston a îngropat securea războiului în ceea ce o priveşte pe Angelina Jolie. După mai bine de cinci ani în care s-au şicanat una pe alta şi în care s-au scris nenumărate articole despre ura pe care o simţeau una faţă de cealaltă, se pare că Jen a reuşit să uite că Angie i l-a furat pe Brad Pitt, scrie Hollywoodlife.com.

Actriţa de 43 de ani ar fi fost extrem de impresionată după ce a vizionat filmul „In the land of blood and honey”, şi nu s-a putut abţine să nu o felicite pe Angelina.

„Brad Pitt i-a trimis lui Jen o copie a noului film al Angelinei. Jen i-a trimis Angelinei flori şi un bilet în care o lăuda calităţile regizorale. E un semn că lucrurile se rezolvă”, a spus o sursă citată de publicaţia „Now”.

Apropiaţii vedetei din „Friends” spun că aceasta şi-ar fi schimbat atitudinea datorită relaţiei perfecte pe care o are cu Justin Theroux.

„Jen este foarte fericită şi crede că toate suferinţele din trecut i-au adus un lucru bun, şi anume iubirea lui Justin Theroux”, a spus sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton