Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Aniston a mărturisit că a vrut să renunțe la actorie

Jennifer Aniston a mărturisit că a vrut să renunțe la actorie

de Redactia Tvmania

Invitată în cadrul podcast-ului SmartLess, găzduit de actorii Jason Bateman, Sean Hayes și Will Arnett, Jennifer Aniston a dezvăluit că în urmă cu mai mulți ani s-a întrebat dacă într-adevăr profesia de actriță este potrivită pentru ea.

Jennifer Aniston a mărturisit că a fost implicată într-un proiect dificil care a făcut-o să fie confuză cu privire la cariera ei, un proiect de dinainte de The Morning Show, care i-a adus și un premiu pentru cea mai bună actriță într-un serial-dramă la SAG Awards 2020. 

„Trebuie să spun că în ultimii doi ani mi-a trecut asta prin minte.”

Actrița a explicat că respectivul proiect „a secat-o de energie” și nu știa daca asta o mai interesează, dar și că scenariul proiectului nu era gata, iar timp de trei luni totul a fost incert. Întrebată ce ar fi făcut dacă într-adevăr renunța, Jennifer Aniston a răspuns că „cel mai probabil design interior. Ador asta.”

Din fericire pentru fanii actriței de la Hollywood, ea nu a renunțat. Reflectând asupra performanțelor sale, Jennifer Aniston a spus că serialul Friends rămâne printre preferatele sale. „Evident că ador Friends. Ar trebui să spun că este pe primul loc.”

Actrița a vorbit și despre actorul Adam Sandler și cum s-a înțeles cu el când au filmat pelicula Just Go With It din 2011. 

„Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu Sandler. Just Go With It a fost foarte distractiv. Ne cunoașteam de când aveam 19 ani.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton