Homepage  / Vedete străine

Jennifer Aniston, afectată de noua relație a lui Brad Pitt. Care e principala îngrijorare a actriței

Jennifer Aniston, afectată de noua relație a lui Brad Pitt. Care e principala îngrijorare a actriței
9

de Roxana Mirea,

Jennifer Aniston ar fi afectată de noua relație a fostului ei soț, Brad Pitt. Celebrul actor este îndrăgostit până peste cap de noua lui iubită, Ines De Ramon, însă actrița din „Friends” are motive de îngrijorare.

Jennifer Aniston, îngrijorată de noua relație a lui Brad Pitt

Jennifer Aniston, în vârstă de 53 de ani, și Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, s-au căsătorit în anul 2000 și, de la divorț, au rămas buni prieteni. Cu toate acestea, sursele au afirmat că actrița este foarte îngrijorată în legătură cu noua relație a lui Brad. Se pare că ea și celebrul actor începuseră să devină din nou din ce în ce mai apropiați.  

Jennifer Aniston și Brad Pitt au avut o căsnicie oarecum fericită timp de cinci ani înainte de a se despărți, dar au rămas prieteni buni în deceniile care au trecut de la divorț. Brad s-a căsătorit apoi cu Angelina Jolie, în 2014, într-o uniune care a durat tot cinci ani. Acum, după un divorț tumultuos, Brad și-a găsit din nou dragostea. El a început o relație cu Ines De Ramon, în vârstă de 30 de ani, în luna noiembrie a anului trecut, scrie express.co.uk.

Jennifer Aniston ar fi preocupată de noua relație a fostului ei soț. O sursă a declarat pentru Closer Magazine că Jennifer s-a retras din prietenia ei cu Brad din momentul în care Ines a intrat în scenă. Sursa a afirmat că actrița a împărtășit cu prietenii ei îngrijorarea în legătură Brad Pitt, spunând că are „un presentiment rău în această privință”.

Acum, între cei doi există o atmosferă din ce în ce mai rece, după cum susține sursa: „Jen și Brad au fost în Cabo în același timp săptămâna trecută. În condiții normale, s-ar fi întâlnit, dar de data aceasta Jen nu a vrut.”

Jennifer-Aniston-despre-divortul-de-Brad-PittIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce o sfătuiesc prietenii pe Jennifer Aniston

Se pare că nu doar apropierea ei de Brad îi afectează sentimentele față de această nouă relație a actorului, ci și faptul că Jennifer are prieteni comuni cu Paul Wesley. Ines și actorul din „Vampire Diaries” s-au căsătorit în 2019 și s-au despărțit chiar anul trecut.

Bineînțeles că asta i-a influențat opinia. Jen știe că nu poate spune nimic, dar deja se gândește că există steaguri roșii. Nu doar conștiința actriței o ține departe de Brad, deoarece se pare că și prietenii ei îi spun să nu se implice. Jen a spus că acum simte că Brad este ca un frate mai mare pentru ea, vrea să-l vadă fericit și îi este greu să-și muște limba și să-l privească cum își asumă riscuri. Dar este conștientă că Brad trebuie lăsat să-și trăiască viața în pace”, a mai spus sursa.

Prietenii ei ar fi, de asemenea, îngrijorați de faptul că trecutul amoros al lui Jennifer Aniston ar putea duce la zvonuri dacă se implică în relația lui Brad.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton