Homepage  / Vedete străine

Jennifer Aniston, dezvăluiri despre căsnicia eșuată cu Brad Pitt. Ce a făcut după divorț

Jennifer Aniston, dezvăluiri despre căsnicia eșuată cu Brad Pitt. Ce a făcut după divorț
7

de Roxana Mirea,

Jennifer Aniston, în vârstă de 53 de ani, a fost invitată în ultima ediție a emisiunii lui Ellen DeGeneres. Tot celebra actriță a fost și prima invitată a lui Ellen, în urmă cu 19 ani. Jennifer Aniston a adus în discuție și destrămarea căsniciei cu Brad Pitt.

Jennifer Aniston, despre divorțul de Brad Pitt

Jennifer Aniston a fost invitată în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, unde a vorbit despre cum s-a descurcat cu finalul serialului ”Friends”. Actrița a ținut să precizeze că a avut un „apetit” pentru a pune punct lucrurilor, aducând în discuție căsnicia eșuată cu Brad Pitt, potrivit filmnow.ro.

Finalul serialului Friends? Am divorțat și am început terapia. O, și am făcut un film numit ”The Break-up”. Am cam învățat să pun punct. Am fost ceva de genul „Știți, trebuie să încep un capitol nou.””, a povestit actrița, potrivit Daily Mail.

„Haideți să începem totul”, a reacționat Ellen.

„Haideți să încheiem totul și să începem un capitol nou”, a mai reacționat Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat după cinci ani de mariaj, în 2005, la un an de când s-a încheiat serialul „Friends”. Sfârșitul mariajului lor a avut loc în același timp cu întâlnirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, pe platourile de filmare de la ”Mr. and Mrs. Smith”.

Jennifer Aniston And Brad Pitt File PhotosIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce tulburare suferă Jennifer Aniston de la 30 de ani

Jennifer Aniston suferă de tulburări de somn de la 30 de ani și a declarat pentru revista People că de multe ori își face griji că nu va putea adormi, lucru care îi provoacă stres noaptea.

„Mi-e teamă să petrec încă o noapte numărând crăpăturile în pereți”, a spus actrița. „Cred că a început undeva la 30 de ani sau chiar mai devreme, dar pur și simplu nu observăm efectele lipsei de somn când suntem mai tineri pentru că ne credem invincibili.” „A început ușor, ceva cu care m-aș fi putut obișnui, apoi, dintr-o dată, îți dai seama de efectele lipsei somnului și de modul în care îți afectează ziua, munca, funcționarea creierului și fizicul tău.”

„Cu cât îmi fac mai multe griji, cu atât îmi este mai greu să adorm. Am fost și somnambulă. Am declanșat toate alarmele din casă. Nu cred că mai fac asta, atunci nu dormeam mai deloc. Acum cred că-mi spune corpul: Nu mai ieși, nu da iar alarma, bine?”, a mai spus  Jennifer Aniston.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton