Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Aniston distruge speranțele fanilor „Friends” după ce a afirmat că ar putea avea loc o reuniune

Jennifer Aniston distruge speranțele fanilor „Friends” după ce a afirmat că ar putea avea loc o reuniune

de Redactia Tvmania

Jennifer Aniston nu vrea să ofere speranțe deșarte fanilor serialului „Friends", dar nici nu își dorește ca aceștia să înlăture complet posibilitatea unei reuniuni.

 

Jennifer Aniston a fost prezentă la premiera comediei Murder Mystery, în care joacă alături de Adam Sandler, și a vorbit cu cei de la ET despre cea mai recentă declarație a sa, conform căreia Friends ar putea avea parte de o reuniune.

 Remarca a fost făcută în emisiunea lui Ellen DeGeneres, iar fanii au fost mai mult decât încântați să audă acest lucru, entuziasmându-se doar la gândul unei asemenea posibilități. Așa că, ce anume a făcut-o pe Jennifer să-și schimbe părerea? 

„Ei bine, „nu” nu mă va duce nicăieri, „poate” mă duce undeva. Așa că m-am gândit să încerc să spun „da”. Să văd ce se întâmplă. Scuze!”, a explicat actrița.

„Nu există planuri în viitorul apropiat. Orice se poate întâmpla. Sau rămâneți entuziasmați! Și probabil ceva se va întâmpla?”, a continuat Jennifer. 

 

Nu este prima dată când Jennifer Aniston este întrebată despre o reuniune a sitcom-ului „Friends’, însă fanii s-au gândit că este prea frumos pentru a deveni realitate, chiar dacă răspunsul actriței a fost unul similar:„Orice este posibil, Ellen. Absolut orice. Adică, George Clooney s-a căsătorit.’

 

Ceilalți actori nu și-au exprimat, totuși, entuziasmul față de idee, una dintre acestea fiind Lisa Kudrow. „Ar fi distractiv, dar despre ce am vorbi? Gândiți-vă. Ceea ce ne-a plăcut cel mai mult la show a fost că personajele aveau în jur de 20 de ani și formau o familie. Acum, cu toții au familii, deci la ce ne vom uita?’, le-a spus Lisa Kudrow, cea care a interpretat-o pe Phoebe Buffay, celor de la Today, în 2017.

Noul film al actriței, Murder Mystery, va fi disponibil pe Netflix, pe 14 iunie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton