Homepage  / Articole

Jennifer Aniston, la masă cu fosta lui Theroux

Jennifer Aniston, la masă cu fosta lui Theroux

de Redactia Tvmania

Jennifer Aniston a ținut morțiș să pună lucrurile în ordine în ceea ce privește relația ei cu Justin Theroux. În această idee, ea a hotărât să se întâlnească față în față cu fosta iubită a lui Justin Theroux, Heidi Bivens, scrie dailymail.co.uk.

Decizia starului din „Friends” nu este neașteptată, mai ales că au existat voci care au numit-o pe Jennifer „spărgătoare de relații”.

Săptămâna trecută, cele două femei din viața lui Theroux s-au întâlnit într-un hotel din New York și au lămurit neînțelegerile. Sursele citate spun că a fost un moment emoționant pentru cele două.

Jennifer i-a explicat lui Heidi Bivens că nu a acceptat să înceapă o relație cu Theroux decât după ce acesta i-a spus că este singur, scrie revista Grazia, citată de dailymail.co.uk.

„Jen a simpatizat-o mereu pe Heidi, pentru că a auzit de la Justin cât de devastată a fost de despărțirea lor. Dar Jen a fost mereu atentă ca relațiile dintre ei să nu se intersecteze”, a povestit o sursă.

În timpul celor câteva ore petrecute împreună, Jennifer i-a explicat fostei lui Theroux că „înțelege că a trecut printr-o perioadă dificilă și i-a spus, ca de la femeie la femeie, că nu ar fi furat niciodată bărbatul altei femei”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton