Homepage  / Vedete

Jennifer Aniston nu mai vrea să se mărite

Jennifer Aniston nu mai vrea să se mărite

de Redactia Tvmania

Jennifer Aniston nu mai vrea să se mărite cu Justin Theroux, asta deşi au trecut aproape doi ani de la logodnă, scrie femalefirst.co.uk.

Actriţa americană şi-a amânat planurile de nuntă, pentru că nu mai are încredere în viitorul cuplului.

Pe 11 februarie, când Aniston a împlinit 45 de ani, vedeta a preferat să petreacă alături de Courtney Cox şi de alţi prieteni apropiaţi, la Los Angeles. O sursă citată de radaronline.com a declarat că acesta este un semn clar al problemelor pe care cei doi le au.

„Justin i-a cerut lui Jen să vină la New York, însă ea a refuzat, invocând faptul că vremea este rece. A dorit să stea în însorita Californie, alături de prietenii ei”, a spus sursa.

Aceeaşi sursă a povestit că „nu există niciun fel de discuţii despre nuntă sau despre planurile de nuntă”.

„Relaţia lor se află în mod clar într-un impas. Ori dragostea lor se va stinge, fapt ce pare foarte probabil, ori se vor căsători. Jen se simte extrem de nesigură şi are nevoie de multe lucruri în viaţa ei. Justin este exact contrariul – e foarte relaxat şi nu are nevoie de prea multe lucruri în viaţă”, a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit presei internaţionale, cei doi actori locuiesc deja separat şi nu au mai fost văzuţi împreună în public de pe 30 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton