Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Aniston revine pe micul ecran?

Jennifer Aniston revine pe micul ecran?

de Redactia Tvmania

Actriţa, care a apărut timp de zece ani pe micul ecran în sitcomul “Friends”, are acum şansa de a-şi produce propriul serial, pentru care i s-au oferit 50 de milioane de dolari. Această ofertă vine într-o perioadă zbuciumată în viaţa lui Aniston care încearcă să îşi rezolve problemele personale, să facă un copil şi să îşi resusciteze şi cariera cinematografică, scrie “National Enquirer”.

.

Jennifer Aniston

Jen nu este pregătită să renunţe la marele ecran, dar oferta primită este foarte tentantă.

Şi de parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, un alt eveniment a mai agitat apele: Angelina, actuala parteneră a fostului ei soţ, Brad Pitt, i-a trimis o scrisoare împăciuitoare.

Postul de televiziune NBC i-a făcut vedetei o ofertă care ar transforma-o în cel mai bine plătită actriţă de pe micul ecran: 50 de milioane de dolari. „I s-a oferit incredibila sumă de 2 milioane de dolari pe episod cu garanţia unei serii de 24 de episoade plus un bonus pentru semnare,” a dezvăluit o sursă din interiorul televiziunii, pentru National Enquirer.

Probabil aţi crede că nimeni nu poate refuza o asemenea şansă şi – pe bună dreptate – mulţi se întreabă ce ar reţine-o. Prietenii lui Jennifer, însă, o înţeleg de ce are dubii cu privire la decizia pe care trebuie să o ia. „Cariera lui Jennifer este destul de zbuciumată, iar viaţa ei personală este un dezastru. Să se dedice unui asemenea proiect ar însemna să facă ambele planuri să deraieze. Are 41 de ani, iar timpul trece irecuperabil în privinţa găsirii sufletului pereche şi a conceperii unui copil, lucru la care visează dintotdeauna. De la divorţul de Brad Pitt din 2005 şi de la despărţirea de Vince Vaughn, viaţa ei amoroasă pare să se fi redus la o lungă serie de întâlniri. Ea trebuie să decidă ce e mai important pentru ea: iubirea sau banii,” a declarat o sursă citată de reporterii publicaţiei.

.

Ce se întâmplă cu marele ecran

Mai intervine un factor în decizia pe care Aniston trebuie să o ia, şi anume cariera cinematografică. Această revenire pe micul ecran i-ar spulbera vedetei orice şansă de a deveni un star de cinema. Cariera ei la Hollywood nu a fost tocmai strălucitoare în ultima perioadă, iar fanii au taxat-o nemilos.

„Jen a sperat că recenta comedie romantică în care a jucat alături de Jason Bateman va fi un hit imens, dar s-a dovedit a fi un eşec. Una dintre cele mai mari temeri ale actriţei este aceea că dacă acceptă propunerea NBC iar seria nu are succes va deveni automat un star apus al Hollywood-ului,” spune un prieten de-al vedetei.

.

Ultima încercare?

Aniston a câştigat teren în cinematografie cu rolul din „The Break-Up” unde a jucat alături de Vince Vaughn. Dar ultimele trei producţii „Love Happens”, „The Bounty Hunter” şi „The Switch” nu au obţinut rezultatele aşteptate.

Nevoia de a-şi resuscita imaginea s-a văzut clar în schimbarea completă de stil din „Wanderlust”, rol pentru care Jennifer s-a dezbrăcat, a filmat topless şi s-a implicat în scene de lesbianism. „Este o  miză uriaşă pentru ea. La fel şi revenirea pe micul ecran. Se teme ca publicul să nu considere că face un pas disperat înapoi.”

.

Angelina vrea să ajute

„National Enquirer” a relevat în exclusivitate că Jennifer Aniston a primit o scrisoare din partea Angelinei Jolie prin care aceasta din urmă încearcă să pună capăt vrajbei care durează de ani de zile.

Pentru a reuşi acest lucru se pare că Angie, mamă a şase copii, i-ar fi dat lui Jen sfaturi despre ce trebuie să facă pentru a-şi împlini visul de a avea un copil. „Angelina nu mai vrea să existe atât de multă energie negativă în viaţa ei şi urăşte ostilitatea care domneşte între ea şi Jennifer. I-a luat mult timp să îşi adune curajul, dar acest curaj are un fond bun şi vrea să lase trecutul în urmă. Pare o nebunie, dar pentru cei care o cunosc pe Angelina nu e deloc suprinzător. Ea este un personaj imprevizibil, aşa că gestul de a lua legătura cu Jen în această manieră este exact comportamentul ei tipic,” a declarat o sursă apropiată starului din „Salt”.

Jennifer Aniston îmbrăţişează ideea de a fi o mamă singură. Mai în glumă mai în serios, „National Enquirer” a scris că actriţa „a chemat la casting câţiva dintre masculii de la Hollywood” – şapte la număr până acum – pentru a vedea care ar fi mai potrivit pentru acest lucru.

În timp ce îşi promova noul film „The Switch” in care joacă rolul unei femei care rămâne însărcinată folosindu-se de un donator de spermă, Jennifer a spus reporterilor că femeile nu mai trebuie să aştepte bărbatul perfect pentru a porni o familie.

„Femeile îşi dau din ce în ce mai mult seama că nu au nevoie să se aşeze la casa lor cu un bărbat doar pentru a avea un copil,” a declarat Aniston.

După această declaraţie, a fost blamată de Bill O’Reilly, prezentator al Fox News, pentru că – spune el – „cuvintele ei sunt distructive pentru societate” şi a acuzat-o de „diminuarea rolului tatălui în familie.”

Aceleaşi cuvinte rostite de Jen au impresionat-o pe Jolie atât de mult încât a decis să îi trimită o scrisoare.

„Angelina a înţeles cât de greu trebuie să fie pentru Jennifer pentru că ştie la fel ca toţi ceilalţi cât de mult îşi doreşte fosta soţie a lui Brad Pitt un copil. A fost scuza perfectă pentru a-i trimite lui Jen o scrisoare cu câteva săptămâni în urmă. În prima parte o felicită pentru curajul de a face acele comentarii, apoi continuă spunându-i lui Jennifer că ar fi o mamă extraordinară şi că acum este la vârsta perfectă la care ar putea avea primul copil. Mai mult, Brad îşi susţine partenera. Este foarte mândru de ea că a făcut asta,” apun apropiaţi al Angelinei.

.

Jennifer a reacţionat bine

Prietenii lui Aniston au declarat că aceasta a fost şocată de scrisoarea Angelinei. „Cred că iniţial a crezut că a fost trimisă ca un fel de glumă proastă. Totuşi, când a realizat că scrisoarea Angelinei a fost sinceră, a fost impresionată. Jennifer este o femeie matură şi a înţeles cât de mare a fost efortul lui Jolie de a trimite această scrisoare,” a spus un prieten al actriţei.

În pagina scrisă pentru Jen, Angelina nu face nicio referire la relaţia ei cu Brad. Scrisoarea se încheie cu invitaţia de a se întâlni pentru a îngropa securea odată pentru totdeauna.

O sursă citată de National Enquirer spune că „Angie şi-a dat seama că s-au întâmplat prea multe şi că a trecut prea mult timp ca ea şi Jen să fie prietene, dar cred că se pot aduce îmbunătăţiri relaţiei actuale. Ea trece printr-o perioadă fericită şi liniştită din viaţa sa acum şi îi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu cinci ani în urmă între ea şi Aniston. Atitudinea ei este că drumul iubirii arareori merge drept şi liniştit şi ultimul lucru pe care şi-l dorea era să îi distrugă viaţa lui Jennifer sau să o facă nefericită. De aceea este bucuroasă că Aniston merge înainte cu viaţa sa şi că vrea să aibă un copil – cu sau fără un bărbat alături.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton