Homepage  / Vedete străine

Jennifer Aniston, scene sexy doar pentru Theroux

Jennifer Aniston, scene sexy doar pentru Theroux

de Redactia Tvmania

Lui Justin Theroux i se pregătește o surpriză, după ce o serie de imagini provocatoare în care apare Jennifer Aniston au fost transformat într-un film destinat vizionării în privat. Cea care s-a ocupat de material a fost chiar Jen, care vrea ca scenele de sex din noul ei film să fie privite de viitorul ei soț.

Actrița a filmat o „tonă” de scene sexy pentru filmul „Wanderlust”, iar surse citate de National Enquirer spun că ele ar fi destinate exclusiv lui Justin Theroux.

„Scenele nud cu Jen și multe alte scene sexy din film nu au ajuns în varianta finală a peliculei”, a spus o sursă.

Se pare că lui Jennifer Aniston, aflată la începutul relației cu Theroux, nu i-ar mai fi convenit să apară în atât de multe scene sexy în film. Ea a cerut expres ca anumite scene să fie eliminate, dar nu a ratat șansa de a le folosi în interes propriu.

Filmul va fi păstrat sub cheie

„Ea s-a gândit că nu ar fi rău dacă ar păstra toate imaginile și i-ar oferi filmul rezultat în urma montajului lui Justin Theroux, la aniversarea unui an de relație”, a mai povestit sursa citată.

Aniston își dorește ca ineditul ei cadou să țină aprinsă pasiunea între ei. Filmul va fi păstrat sub cheie de însăși Jennifer Aniston, care nu vrea ca imaginile să ajungă pe internet.

„Jen vrea să îi amintească lui Justin ce relație specială au”, a mai povestit prietenul ei.

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Wanderlust”, și au început să aibă o relație în mai 2011.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton