Homepage  / Articole

Jennifer Aniston e însărcinată cu gemeni?

Jennifer Aniston e însărcinată cu gemeni?

de Redactia Tvmania

După ani de zile în care și-a dorit, fără succes, să devină mamă, Jennifer Aniston se apropie cu pași repezi de visul ei, scrie National Enquirer. Se pare că actrița în vârstă de 42 de ani își dorește nu un copil, ci doi, iar fertilizarea in vitro o va ajuta să nască la anul.

Fostul star din „Friends”, al cărei mariaj cu Brad Pitt s-a destrămat tocmai din cauza faptului că nu a apărut un copil, și-a dorit să rămână însărcinată la puțin timp de când a început relația cu Justin Theroux, spun surse citate de National Enquirer.

Jurnaliștii americani au început să bănuiască încă de luna trecută că Jennifer Aniston ar putea fi deja însărcinată. Faptul că Aniston își ascundea burtica cu tot felul de genți sau șaluri, dar și faptul că părea foarte fericită, au alimentat speculațiile că blonda i-ar putea oferi un copil iubitului ei Justin Theroux.

„Jen și-a pus în cap să-și clădească o familie și s-a interesat despre fertilizarea in vitro”, a confirmat un prieten apropiat.

„Este la curent cu faptul că femeile de peste 35 de ani concep mai greu copii și nu vrea să lase nimic la voia întâmplării. De vreme ce își dorește mai mulți copii, și își formează familia de abia acum, ar fi încântată să aibă gemeni”, a completat sursa, care a spus că Theroux ar fi bărbatul perfect din viața lui Jennifer Aniston.

Aniston este invidioasă pe Angelina Jolie

Se pare că de vină pentru această dorință de a fi mamă este și invidia pe care o simte față de Angelina Jolie, vechea ei rivală, care are la rândul ei gemeni. Dar nu numai, spun apropiații actriței, care au văzut cum femei ca Jennifer Lopez și Celine Dion au început să o inspire pe Aniston.

Jennifer Aniston le-a spus prietenilor, cu ani în urmă, că nu îi va anunţa de o eventuală sarcină, decât după ce ar trece în al doilea trimestru. Totuși, apropiații spun că Jen nu ar spune nu nici adopției, dar își dorește mai mult să aibă proprii copii și tocmai de aceea ar fi apelat la fertilizarea in vitro.

Între timp, Jennifer și Justin au început deja să caute o casă potrivită, iar ea se interesează din ce în ce mai des de un loc unde ar putea organiza nunta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton