Homepage  / Articole

Jennifer Aniston, încă în război cu fosta lui Theroux

Jennifer Aniston, încă în război cu fosta lui Theroux

de Redactia Tvmania

Imediat după ce au apărut zvonuri cum că se pregătește intens să se mărite înaintea Angelinei Jolie, iar Brad Pitt a declarat că s-a plictisit cumplit în timpul căsniciei cu vedeta din „Friends”, Jennifer Aniston se pregătește de un scandal major. Fosta iubită a lui Justin Theroux va scoate în curând o carte în care se zvonește că va povesti multe dintre secretele cele mai compromițătoare ale vedetei din „Șefi de coșmar”, scrie National Enquirer.

Jennifer (42) și Justin Theroux (40) s-au cuplat pe platourile de filmare ale peliculei „Wanderlust”, în urmă cu un an. La acea vreme, iubita lui Theroux a suferit enorm, lucru care a convins-o să spună lumii întregi că Aniston nu e chiar așa de cuminte precum o vede toată lumea.

Sursele revistei americane spun chiar că reputația lui Jennifer ar fi ruinată imediat ce povestea scrisă de Heidi Bivens (35) va vedea lumina zilei. Heidi Bivens s-a hotărât să scrie povestea despărțirii de iubitul Theroux enervată fiind de zvonurile care anunță nunta dintre Jen și Justin, dar și de vestea cum că Aniston ar fi deja însărcinată.

Se pare că Heidi vrea să spună și partea ei de poveste, având în vedere că toată lumea știe doar partea spusă de Aniston și Theroux, și așa puțin detaliată. Problema este, spune National Enquirer, că Jennifer Aniston nu vrea să accepte că o asemenea carte să ajungă pe rafturile librăriilor. Iar apropiații fostei iubite a lui Theroux au declarat că Heidi ar avea multe informații compromițătoare.

În timp ce filma pentru „Wanderlust”, Theroux venea acasă, spun sursele citate, și îi povestea iubitei lui de la acea vreme totul despre colegii de platou, inclusiv despre Jennifer Aniston.

Așa a aflat Heidi despre căutarea fără sfârșit a lui Jenn de a găsi bărbatul perfect, singurătatea de care suferea și durerea că nu și-a început o familie mai devreme. În plus, Heidi ar deține și informații cu privire la sentimentele lui Jennifer pentru fostul soț și rivalitatea fățișă pe care aceasta o simte față de Angelina Jolie.

„Justin a implorat-o pe Heidi să fie discretă, pentru că Jen ține foarte mult la reputația ei și orice scandal ar distruge-o”, a spus un prieten al actriței. El a adăugat : „Dacă va vorbi în public despre Jennifer, asta o va lovi unde o doare mai tare”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton