Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Aniston şi-a amânat nunta pentru 2014

Jennifer Aniston şi-a amânat nunta pentru 2014

de Redactia Tvmania

Deşi ar fi trebuit să se căsătorească peste puţin timp, actriţa şi-a amânat din nou nunta cu Justin Theroux (41 de ani), relatează femalefirst.co.uk.

Se pare că actriţa din „Friends” vrea să se concentreze pe carieră. În plus, Aniston este şi foarte ocupată cu renovarea casei din Bel Air, pe care au cumpărat-o cu 21 milioane de dolari.

Recent, Jennifer Anison (44 de ani) a recunoscut că o admiră pe Catherine, Ducesa de Cambridge, pentru coafura ei: „Oare îşi face singură părul? Cred că îi este greu, fiind analizată tot timpul.”

„Pentru nunta mea, nu vreau să-mi prind părul, dar cred că un voal este mereu drăguţ. Îmi place părul lăsat liber şi natural, pentru că se opune rochiei formale. Vreau să arate ca şi cum tocmai m-am dat jos din pat. Am un păr ondulat natural, dar a suferit pe parcurs din cauza uscătoarelor, a plăcilor de îndreptat şi a extensiilor, care fac cele mai multe daune”, a spus actriţa.

Jennifer Aniston nu şi-a invitat mama la nuntă. Cele două au avut mereu o relaţie dificilă, pe care au încercat să o repare după divorţul blondei de Brad Pitt, când mama acesteia a început să aibă probleme de sănătate.

Aniston creşte găini în locuinţa sa din Los Angeles. Actriţa de 44 de ani a cheltuit peste 6 milioane de dolari pentru a renova casa din Los Angeles pe care a achiziţionat-o pentru ea şi logodnicul ei, colegul de breaslă Justin Theroux, iar o parte din bani s-a dus spre locuinţa amicilor necuvântători ai vedetei.

Pentru Aniston, organizarea primei sale nunţi, cea cu Brad Pitt, din 2000, a fost stresantă şi vrea ceva diferit a doua oară, fără a cheltui milioane de dolari şi a transforma totul într-un spectacol.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton