Homepage  / Articole

Jennifer Aniston și-ar putea lua adio de la nuntă?

Jennifer Aniston și-ar putea lua adio de la nuntă?

de Redactia Tvmania

Un schimb de email-uri între cei doi foști soți a pus paie pe foc în relația lui Jennifer Aniston și a lui Justin Theroux. S-ar putea chiar ca nunta mult visată de actrița din „Friends” să nu mai aibă loc, scrie National Enquirer.

„Scoate-l din viața ta pentru totdeauna sau ne despărțim”, ar fi spus Justin Theroux, conform unei surse citate de sursa menționată.

Se pare că temperamentul coleric al lui Justin era bine cunoscut apropiaților săi, dar nu și lui Jennifer, care a fost realmente surprinsă atunci când iubitul ei a început să îi dea ultimatumuri.

„Să-și vadă iubitul într-o asemenea stare a fost un șoc pentru Jennifer”, a mai spus o sursă.

„Jen nu reacționează bine atunci când este confruntată. În loc să se apere și să îl asigure pe Justin că nu este nimic între ea și Brad, ea a izbucnit în lacrimi. Lucru care nu i-a plăcut lui Justin. El a ieșit pe ușă și a lăsat-o singură și plângând. A fost groaznic”, a povestit sursa.

Totul a pornit după ce Brad Pitt i-a scris fostei sale soții un e-mail prin care voia să-și ceară scuze pentru interviul recent, în care declarase că mariajul cu Jennifer a fost o greșeală. Mai mult, el i-a amintit lui Jen toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună.

Este posibil ca micile detalii pe care Brad Pitt nu le-a uitat să o fi emoționat peste măsură pe Jennifer Aniston.

„Ea l-a iertat și i-a scris un e-mail emoționant spunându-i cât de bine s-a simțit când a citit mesajul și că îl va considera mereu o persoană importantă în viața sa”, a declarat persoana apropiată celor două vedete.

Criza din viața celor doi îndrăgostiți pare să fi fost doar o furtună în pahar cu apă având în vedere că Aniston a cheltuit nici mai mult, nici mai puțin de 9 milioane de dolari pe un apartament în care va locui alături de Justin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton