Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Aniston și Justin Theroux divorțează, după doi ani de căsătorie

Jennifer Aniston și Justin Theroux divorțează, după doi ani de căsătorie

de Redactia Tvmania

O nouă despărțire surpriză are loc la Hollywood. Actrița Jennifer Aniston și soțul ei Justin Theroux au anunțat prin intermediul unui comunicat comun că divorțează.

Cei doi au pus punct relației lor la sfârșitul anului trecut, după doi ani de căsătorie. Aceștia au dorit să ofere publicității această veste pentru a evita speculațiile care ar putea să apară în contextul în care Justin a fost surprins de paparazzi singur în prima lună a acestui an.

„În încercarea de a evita orice fel de speculații, am decis să ne anunțăm despărțirea în acest mod. Această decizie a fost luată de comun acord și făcută cu dragoste la finalul anului trecut. Suntem doi prieteni foarte buni care au decis să își despartă drumurile și să nu mai formeze un cuplu, însă vom continua să ne prețuim prietenia. În mod normal, am face acest lucru în intimitate, dar pentru că industria bârfelor nu poate rata oportunitatea de a specula și a inventa, am vrut să dezvăluim direct adevărul. Orice altceva este scris despre noi care nu este direct de la noi, este povestea fictivă a altcuiva. Mai mult decât orice, suntem determinați să ne menținem respectul profund și dragostea pe care le avem unul pentru altul”, au declarat cei doi în cadrul comunicatului.

Cei doi nu au menționat însă motivele separării. Cei doi actori şi-au început relaţia în 2011 şi s-au căsătorit în secret în august 2015.

Primul mariaj al lui Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, a fost cu Brad Pitt, dar şi acela s-a încheiat cu un divorţ în 2005.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton